seni sefiyorum o zaman tak onları bbs lere getir :D :D
Printable View
seni sefiyorum o zaman tak onları bbs lere getir :D :D
saç jant lazım 210/570/13
Ben her şekil ordayım inşallah
Tır olayı olursa da ordayım yatarsa da ordayım farketmez gayrı :D:D:D
8. araçdan haber varmı ?
yaw sııttır et sen 8. aracı yavrım canlıyı görümm :D :D
yavrım makara yapıyorum
burdanda yazayım şimdi biz Dudulluda bir nakliye firması ile anlaştı 8 aracız dedik bize ellerinde büyük araç olmadığını ama 5+3 araç olacak şekilde 2 tırla götürebileceklerini söylediler bizde kabul ettik son saniye caymaları olursa en fazla tırlardan birini iptal ederiz diye ;)
az önce tarantino ile görüştüm konyaya giderken ankarada kaldı aracı yatak sarmıştı baya hasar varmış mesela o gelemeyecek 1 araçta eksiktik zaten dolayısı
yani kaldık 5 kişi ve bu 5 kişi her harükarda gelecek 5 kişi o bakımdan rahatım ;)
araçları 05.06.2010 günü öğlen saatlerinde Dudulludan yüklenecek Tıra
bakalım akhisar yarışları nasıl olacak?
1-2 ay önce motodrag olmustu ogunde malesef biraz rezillik vardı. adam pist e atlıyo karşıya geçenler bile vardı. ve oturulcak yer çok çok buyuk degil katılım baya cok olucak bu belli okadar insan o demir stand ın uzerine sığmıcağı kesin ;) organizayson çok iyi şekilde yapılması şart motodragtaki gibi rezillikler cıkmassa çok eğlenceli güzel bir gün olacagı kesin. ha bide oturulcak yerin tepesi kapalı değil şapka yinede bulundurun:)
İzleyici olarak gelecek bütün arkadaşlar hatta katılımcı arkadaşlarda dahil hazırlıklı gelsin
çok büyük bir tribün yokmuş akhisardada ve kapalı değilmiş üstü dolayısı ile herkes şapka falan giysin
ben giderken mesela çadır gibi şemsiye gibi bişiler alacam ufak sandalye falan ***** hanımlar olacak yanımızda rezil olmasınlar diye ;)
Pistin yanındaki toprak alanda oturduğumuzda rahat görülüyormu. Yani pist güvenlik duvarından yüksekmi.
Ayakta duracaksak sandalye tabure falan bi işe yaramaz.
valla yeşillik güzelse mangal bile yakarım gibime geliyo :hehe: