yi beni recep öp beni ricep :D
Printable View
yi beni recep öp beni ricep :D
Arkadaşlar F1 de görevli olduğum için geç cevap yazabiliyorum kusura bakmayın.
Elimizde iki sistem de mevcut. Sizlerin isteği üzerine finish ten önce geçen kazanacak mantığına dönüyoruz. Amacımız herkesin mutlu bir şekilde oradan ayrılması. İyi ki buradan bu fikirleri paylaşıyoruz. Bizim de amacımız talep edildiği gibi yapmak. Maksimum zevk alsın herkes tek düşüncemiz bu.
Kayıt yaptırmakta geçiken arkadaşlar 60 araba dolduğu anda daha fazla kayıt alamayacağız. Bunu göz önünde bulundurmanızda fayda var.
Bu arada Formula 1 de ilk 5 baya güzel
1-Mark Webber
2-Lewis Hamilton
3-Sebastian Vettel
4-Jenson Button
5-Michael Schumacher
Pek beklenen dereceler değil, bakalım yarın yarışta neler olacak...Görüşmek üzere...;)
kayıt yaptırmayanlar için soruyorum, şuan kayıtlar ne durumda peki?
Michael Schumacher'den yarın bir süpriz bekliyorum ...
yarışların başlama saat nedir?
birde tribün düzenlemesi yapıldımı?
geçen yarışlarda yoldan izledi herkez tribünler yetersiz ve görüş kısıtlı kalıyor acaba bunun içinde düzenleme yapıldımı polislerle papaz olduk karşıya geçin oraya gidin buraya gidin deyip durdular.....
piste gelirken mutlaka şapka,şemsiye vs. şeyler bulundurun bugün motor dragı wardı akhisarda kebab oldum:D
mustu cuma günü saat kaçta tıra yüklencek araçlar?
kısmet bakalım abi :hehe:
yarın görüşecez firmayla bakın son kararınızı verin minik kankam cuma mı yükleyecez cumartesi mi ?
300 liraya gidiş dönüş tır haa.. Vay bee İstanbulda olupta tıra yüklemek vardı aracı.. Bu fırsat varken arabayı sürerek gitmenin hiçbir anlamı yok bencede..
Bu arada Yarışa gelemeyenler sonuçları anlık olarak http://www.rpmraceevents.com/ sitesinden takip edebilecekler.
Not: Şu anda sitede sadece yarış ile ilgili bilgi var, giripte boşuna aramayın nerden bakıcaz diye. (Reklam gibi algılanmasın. Hizmet :icon_tup:)
Sınıf 1 için bordo broadway getiriyoruz :)
erken kalkan fo depar yapmış olucak sistem sadece geç kalkarak yarışı kaybetseniz bile 0-400 sürenizin tam olarak ölçülebilmesi için çalışıyor yoksa sistem erken kalkan olursa kırmızı ışığı otomatik yakıyor yani gözle izleyip bayrak vs. yok herşey fotoselli elektronik...
kankalarım şimdi tırcı ile görüşecem cuma günümü gidilecek cumartesi mi söyleyin hele
Bana cuma uyar;)
cuma geceden yükleyelim
cumartesi sabah orda olsun araçlar
yada cuma erken yüklüyelim cuma akşamı orda olsun araclar ve tır
cumartesi sabah piste gecer tırdan araçları indiririz
yani cumartesi günü araçların orda olmasını istiyoruz :D
ok görüşüyorum şimdi
bu arada tırda 1 araçlık boş yer var günceliiiiii