Bi ihtimal tır çalışmamızda var.Çevre illerden gelecek arkadaşlar için ama netlik yok!!!
Printable View
Bi ihtimal tır çalışmamızda var.Çevre illerden gelecek arkadaşlar için ama netlik yok!!!
maşalla super bı orgnzsyon olacaı belli herkesı beklıyruz gelsınkı herkes karnaval gbıo olsun o gun pist emeği geçen rpm team ve tum arkdaslarımı bole bı orgnzsyon ıcın canıgnulden kutluorm .... nasıp belkı bende grerım ...:surucu::surucu::surucu:
izmirli abilerimize tsk ederim :) mutlaka gidicem
Mustu abi eke ile feribota binmemeni öneririm nolur nolmaz :D :D
izlemeyede olsa izmire gelmek isterdim 6 haziran finallerime denk geldiğinden şimdiden hayırlı olsn hepinize iyi eğlenceler
Biraz uğraştırdı ama allahın izniyle çok güzel bir organizasyon olucak.
Tüm otomobil severleri bekliyoruz...:heyoo::heyoo:
çevre illerden gelicek yarışmacı araçları için tırla taşıma üzerinde çalışıyoruz şuanda.
Sezona damgasını vurucak 6 Haziran.
aynı eski günlerdeki gibi :icon_tup:
Sorularınız için,
bana Ve DinoR(Deniz Gümüş) ulaşabilirsiniz...
Seyirciler için varmı bir faaliyet şuan pist nasıl yine balık istifi gibi olmasın insanlar.
http://i22.photobucket.com/albums/b3...g/DSCF9941.jpg
Özdin abi çookk kalabalık olacak bunu biliyorsun dimi :) hemde çooook.
bölgedeki bütün kaplumbağalar gerkirse destek olmak için gelicekler :))))))))))
piste girişteki sağ taraf ağaçların altında sürekli gölge oluyor + trübin mevcut tam karşısı yani girişin sol tarafı genelde güneş görüyor sapka ile iş çözülür istiflik bir durum olmaz zannetmiyorum,katılım ve izleyici sayısı önemli ama kalabalık bir yarış olacağı aşikar :)
ehehueheu demedimmii ben sana demedimmiiiiiiii:D
Kalabalık olacak kafandan izmir yeter bi kere. Olsun alırız 60 faktör kremimizi istakoz oluruz devam. Yaza güzel bronz gireriz hahah.
Valla o kadar çok istiyorumki gelmek yıllık iznimden çalacağım geçen seneden 10 günüm kalmış.
İzmirde bol bol vakitte geçiririz inşallah.
Bu durumda pazartesi motoru indirelimki anca rektifiyesi yapılır toplarlanır. :icon_tup:
güzel organizasyon yapanların düzenleyenlerin ellerine sağlık.ordayız dememe gerek yok sanırım ordayız yani direk :D
Ben rejımdeyım hazır O mukkemmel vucudumla ustsuz gezmeyı planlıorum bıktım organızasyonlarda olunan amele yanıklarından :D
bencede üstsüz gel :D çıplaklar kampı gibi :D 2008 deki hjunun amele spec yanıklarından sonra bu sene ben yine şemsiyeyle gelicem walla :D
sonra hju gibi olmayalım IHI :D
http://i40.tinypic.com/200eop2.jpg