Bütün araçların zamanlarını yazan biri olursa çok makbule geçer.
Printable View
Bütün araçların zamanlarını yazan biri olursa çok makbule geçer.
Helal olsun.. Ellerinize sağlık.. Harika bir iş çıkardınız.. Finaller dolayısıyla gelemedik.. İnşallah bi dahakine ordayız..
Teşekkürler zamanlar için.
Teşekkürler Arkadaşlar..
Bütün RPM turk ekibinin emeklerine saglık
çok gelmek istedim bu yarışa
sizde çok istediniz HULK u orda görmek ama nasip degilmiş
Allahın izni ile türkiyenin en hızlı 2 turbo civici ni bir dahaki yarışa yetiştiricem
Ellerinize emeginize yüreklerinize sağlık
izmir'liler bu isi gercekten biliyor ve hakkiyla yapiyorlar , kimin emegi gecmisse ellerine saglik .
Direkten Donduk Vallahı Tabıat Ana'nın bu guzel kıyagından dolayı kendısıne mınnettarız hem sabahlara kadar bereket yagdırdı hemde pıstı temızledı :) Sonrasındada verdı gunesı sonuc Jumbo Yıne amele yanıgı :@
Ama degdımı deydı yanı :)
Arkadaşlar bu memnuniyetiniz bizleri çok sevindirdi, şevkimizi artırdı. Organizasyonun güzel olabilmesi için her zaman yarışçı gözüyle bakıyoruz. Nasıl daha güzel daha kolay olur diye ;)
Sizlerin takdirini almak süper... ;)
Deniz Gümüş
Emeğinize sağlık herkez mutlu bir şekilde geri dönmüş. Konyada böle bir organizasyon görür inşallah:)
doga ıle aynı anlamı tasıyo ıste :D Sonucta Onemlı olan allah baba'nın onu yonlendırmesydı tabı :)
Yarışda bulunan,yarışan,destek veren herkeze teşekkürler..:)
Çok olumlu msj. lar yazılmış herkez memnuniyetini dile getirmiş, yarışanda izleyende..bizlerde organizasyonun en iyi şekilde geçmesi için çaba sarfettik ve hep beraber böyle gzl bir yarış + ortam gördük..(bir iki eksiklik dışında)
İnş. çok yakın bir zaman içerisinde rpmreceevents ın 2 . ayagını planlıyoruz.katılımı daha yüksek heyecanı daha dorukda bir yarış.
çok güzel organizasyon yaşadık herkesin emeğine degdi gelen gelemeyen herkese çok teşekkürler çok eglendik hep beraber
bir iki soruyada yada yanlış anlanan yerlere vss.cevap vereyim
öncelikle yagmur yagacak yok bu org. iptal olur,hava berbat açın internetden bakın gibi msj. içererek yazılan msj. lara şimdi çok :) yorum. yineliyorum arkadaşlar olduda böyle bir işiniz var ve hava tahmin lazım posedıon.com diyorum yazdıgım gibi yarış saati hava acıktı.;)
laci vtec'e 1.9 diyen arkadaşlarada gülüyorum:) arac net 1784cc. dir.
2. yarışda bizde kameralı sistem düşündük egerki karabaşkan bu işinde altından kalkarsa çok minnettar oluruz:) kendisine
turbovtec den de daha iyi süre bekliyordum start noktasında slicklerin azizligine ugrayıp 5 dk. içinde lastiklerimi degiştiren shumi(kendisi abim:) ) ve emir kardeşime çok tşk. ediyorum.sınıf 5 di bizim katagori araclar serce turbo murat turbo reno turbo :) saolsunlar antalyadan buraya kadar geldi arkadaşlar ama malesef aynı grubdaydık işte hacimlerden dolayı onlarda birinciyi kabul ettikleri için bende aracımı fazla zorlamadım.
kalkışları hep kırmızı ışık edası ile yaptım :) daha sonrasında gazlıyordum.
tekrardan katılan yarışan izleyen destek verip bizimle olan herkeze teşekkürler..
istanbul ve çevre ilerden gelen arkadaşlarla fazla muhabbet şansımız olmadı işlerimiz nedeni ile kusurumuz var ise affola..