[QUOTE=ZT106;1597651]istediğin zaman rahatım ben her zaman relax olurum arkadaşım merak etme sende
Printable View
hah, Hasan abi geldi , sorun sorularınızı :)
sen demıyormuydun hasan abı seedıgnde kı sureler baz alınarak kalkıs sırasında ceza torelansı degerlendırılcek dıe rakıbımımın suresı ortada 1 sanıyeye yakın one attı demekkı seedıngde daha ıyı yapabılırdı kasmaması bazı seylerı garantılemek ıcın ? veya ayarlıyamadı nosunu zamanını oda bana denk geldı ben buna kızıyorum ne yaptı bılmıyorum servıs ıstedıklerınde jetmı vetmı meme mı ne buyuttu bılmıyorum gerı geldınde 1 sanıye fark yaptı neyse olan oldu yasanan yasandı sorun degıl benım hıc bırseyım hayel degıl grubumda noslu turbolu arac varken onların arasında olabılıyorsam zorluyorsam buda benım basarımdır hayel degıl ;) lıstede farktteydsen bızden cok ıyı suresı olan araclar varı ama ılk3 u bana cok yakın araclar paylasdı senın lafınla cevap vereyım rakımızı hata yapmaya zorluyabılırdık buda benım ıcın avantaj saglardı
öncelikle bu yarışta emeği geçen herkesin tebrik edilmesi gerekir gerçekten o sıcağa ve o kadar kalabalığa ragmen böyle bir organızasyon olduğu için evet inanılmaz sıcaktı biz antlayadan geldik ve bu ne dedik sadece izleyemediğim tek olay turbo saxoya üzüldük onu çok merat etmiştik neyse geçmiş olsun inşallah önemli diildir. Sanırsam ahmet abinin arabası (bilmiyorum ) antalyadan o kadar yolu çektiğimize deydi inşallah diğer yarışlardada ordayız
[QUOTE=ZT106;1597651]tanıyorsan o zaman 2 kere düşünüp yazarsın.
Kazımı, bizi yaptığımız işleri iyi kötü insanlar biliyor
çirkinleşmeyin, çirkefleşmeyin, adam zaten elenmiş.
biz 2 arabamızı zorlayıp, görmek için oraya çıkardık. hedefimiz kupa vs olsaydı ne benim arabayı 2 sınıfa sokardık ne Mustafa arabasını o kadar yorardı. biz sonucumuzu gördük, değerlendircez.
streetrunner38 arkadaşım bak,bizim kimseye yalan söylediğimiz yok.Öncelikle sen bi sakin olup öyle atarlı tutarlı konuşmamayı öğren.Biz diyoruz ki,bu şekilde bir olay olduğu görüldüğü an biz de zaman konusuna 2. kalkışta özellikle dikkat ettik ve de doğrularcasına zaman cezaya girecek ölçüde düşük çıktı.Olay bu ve biz de haklı olarak itiraz ettik...
Bu arada Mustafa (RC Turbo) kardeşimiz seeding süresine baktığınızda en altta yer aldı. İstese hiç kasmayıp Sınıf 4-5-6 ya gelip, yada 7 de kalıp alır kupasını evine dönerdi. Dilekçe verip 2. gruba çıktı. Rakiplerine de dikkatinizi çekerim. Kendisini kutlamak lazım...
ya bak dostum ismin ile hitap etmek isterim benim adım ferhat mustafanın abisiyim rc' nin volvoda servis danışmanıyım gelir çayımı içersin uslüp yanlış olabilir ama yalanda başka bir yanlıştır meme temizlemek ayrı büyütmek ayrı işi bilmeyen bir adam olsan sana nosu anlatırım ama biliyorsun. itiraz etmeniz doğal çünki ilk kalkışta nosu kullanamadık ister işnanırsınız ister inanmazsınız o size kalmış ikinci kalkışta nosu kullandık evet bastık ve geçtik ardında da elendik sizde elendiniz ikimizinde eline geçen sadece eğlence ve yarışmış olmak kaldı. ama siz hırs yapıyorsunuz standart üstüne nos basmış bir aracın geçmesini buda tartışma yaratıyor ve tekrar açıklık getireyim MEME BÜYÜTME YOK SADECE TEMİZLİK VAR anlaşılmıştır sanırsam.
konu saptırmaya veya geçmişin üzerine devamlı gitmeye gerek yok
Ahh o 2 bitirdi bizi Kamer abiyle :D Zaten ayağa kalkıp çektiğim bir sizin yarışlarınız bir de spoon eg vtec idi :) O kaldıramadı güzel vites attı siz güzel kaldırdınız 2 ye girmeyince gerisi doğru düzgün gelmedi :( Yine de güzel bir senfoni dinlettiğiniz için sağolun :D
ben 2 sene önce geldiğimde de böle sıcaktan yanmiştim ama cok güzel bi gün gecirmiştim..bu sefer gelmedim ve sıcaktan yanan insanların bugun durumunu cok ii anlıorum umarım herkez cok güzel eylenip tatlı heyecanlar geçirmiştir..yarişan herkeze candan terbrık edıorum.
konu uzamasın olan olmus yapılmıs eşşeğin davası surulmez. ama anlatmak ıstedgım olay su 15 sanıyelere ınebılıyorsunuz cok rahat neden seedıngde bu basarıyoı gostermedınız rakıp sızı zorlayınca ındınız benım takıldıgım o ozaman sız seedıngde nos basmadınız rakıbe göre ayarluycakdınız kendınızı dusuncenız oyöndedyı fazla kacırdınız nosu :) kendınızıde benıde yaktınız olay bu
haydaaaa benmı fesatlık yaptım sımdı komık olma ya uzamasın konu dıyorum gelıosun damarıma basıyorsun fesatlık felan dıyerek nedır derdın söle bakım bana
ya fesati falan birakinda eylulde yurur hale getirin arabalari, ya kafayi degistirin yada parcalari