bi ekşın güzel olur gibi :) Şaka bi yana iki takım lastik var, zeminde bir deneme yapsak iyi olur, pazar sabah 6 da bile olsa lastikleri denemek isterim. hele bide hava serin serin ne güzel zaman çıkar orda :)
Printable View
Cumartesiden başlanırsa süper olur işte. :D
ctesi akşamı 8de başlasa draglar sabaha kadar sürse aydınlatma vs olsa süper olur yaaaaaaaaa
inş buna yetişcek araba :)
Destek için kalabalık bir kafile olarak orda olacağız :)
Şimdiden emeği geçen herkese Ankara'da böyle bir organizasyon hazırladıkları için teşekkürler... :icon_tup:
müzik sistemi ve gümbürtülere izin verilmeyecek arkadaşlar, açık tribünün üstüne gölgelik %90 yapılacak. yarışı sunacak bu işlerle alakalı birine ihtiyacımız var, önerilere açığız.
vht miz olacak %90
teknik kontrol c.tesi yapılacak, araclar pazar sabah 9 da seeding e başlayacak
Açık tribünün üstünün kapanması seyirciler adına güzel bir haber. Pistte ışıklandırma varmıydı? Yarışlara akşam üzeri başlansa, gerek araçlar gerek yarışanlar ve biz izleyiceler için daha keyifli olmaz mı?
Sıcağın çilesinden bi nevze kurtulmuş oluruz :)
bende bmw grubu adına elimden geleni yapıp kendim ve diğer arkadaşlarımla katılcam hayırlısı olsun...
Teknik kontrol c.tesi yapılacak ise araçlar kapalı parka çekilecek demek oluyor, c.tesi akşam kapalı park benim için sorun değilde şehirdışından gelenler için biraz zor bir uygulama olabilir, ayrıca cumartesi benim gibi çalışan birçok arkadaş var, akşam 6-7 den sonra olursa olabilirde gün içinde biraz zor. 9 da seeding ise 6 da da teknik kontrol yapılabilir, en azından millete git gel eziyet olmaz.
katılım fazla bekleniyor o nedenle c.tesi yapılması gerekiyor teknik kontrolün, tartı falanda getiriecek çünkü.ağırlık konusuna dikkat edilecek.araclarında eksik olanlara tamamlaması için zaman veriecek.c.tesi akşam 6 uygun olabilir teknik kontrol.70 araba sınırı getirilmesi düşünülüyor
Arabalar akşam orada mı kalacak?
20tane 106gti kalkisi izlemekten rahatsiz olanlar gelmesin :)
Eğer 70 arabada sınırlandırılacaksa,sabah 07.00 -08.00 teknik kontrol ve peşine seeding olur.. 10.30 da yarış başlar 16.00 gibi biter gibi:)