ordayuk güzel bi gun olucak:)
Printable View
ordayuk güzel bi gun olucak:)
rpm ailesinin samimiyeti ve titizliğiyle çok güzel bir gün geçeceğine şüphe yok,şimdiden herkese iyi eglenceler :)
hadi bakalım hayırlısı.oradayız.herkese simdiden basarılar.
arkadaşlar 4x4 sınıfında katılanlar warmı...600 km yol gelip rakip olmazsa napıcaz..yada sadece 2-3 araç olursa sınıfta yinede anlamı olmaz..bencede zamanlama işi yapılmalı !!!
gecen sefer bonfıle dıe bıllur yedım ben en ıyısı artık kendı etımı kendım alıp geleyım hauhuaha:D
Geçen yarış ordaydık ve ınanılmaz keyf aldık inşallah bu seferde orda olmaya çalışıyoruz ama hava durumu hakkında bilgisi olan var mı ?
http://www.weather.com/weather/tenday/TUXX0044
10 günlük hava durumuna göre c.tesi de pazar da güneşli ;)
valla bu hafta sonu ızmırde ısım var belkı vaktım olursa katılabılırım stock stı ıle
Sınıflar nezaman belli olucak 1.4 sınıfında kimler olucak
sınıflar belli zaten, katılımcılar henüz açıklanamaz sanırsam..geçen yarışdan az çok tahmin et işte rakipleirini:)
süre sistemi herkez yarışa gelince bi konuşma yoluyla veya seminer tarzı toplantıyla 30 dk anlatılsa bence herkez beğenecektir yeni süre sistemini , yinede yönetim bilir ama süre sistemi değişirse katılım daha çok olur gibime geliyo teşekkurler...
önümüzdeki sezon yapılacak yarışları süre ile düşünüyoruz ztn arkadaşlar,biraz sabır...bu sistemin (-) lerini hepberaber görelim,öğretelim...( yeni sistem ve sistemi net bilmeyen arkadaşlar için;kaba bir tabirle örneğin ben yarışmak istiyorum fakat aracım standart veya standarta yakın veya şu derece dolu ...eski sitemde hacim ve motor içeriğini bilmediğim araçlarla kalkıp başarısız olmak istemiyorum fakat süre ile yapılacak yarışta seeding sonuçlarına göre + - belirlenen süre zarfındaki tüm araçlar ile eşleşebileceğim buda beni yarışmaya teşvik edecek...yani arada saniselerin geçtiği sağlam pilotajın öne çıktığı bir yarış gibi...sizce daha mantıklı değilmi :) ) takdir edersinizki,amaç kesinlikle daha profosyonel ve tam olarak kurallar gereği ( süreli sistem ) yapılacak yarışlar yapabilmek,geçen yarışta araç sahiplerinin isteği ile eski sistem uygulanmıştı...hava durumu ve 29 ekim tatilinden faydalanmak için 10 güne sıkıştırabildiğimiz bu organizasyon içinde eski sistem devam ediyoruz..eleştri ve isteklerinizdeki haklılık payı büyük bizlerde bunun farkındayız ve sizlerle aynı fikirdeyiz...önümüzdeki sezon ilk yarış itibariyle yeni sistemede alışılıp geri kalan yarışlar için bu sistem üzerinden çalışmalar yapılıyor olacak bize güvenin kafi :)
gene seyirciyim gene seyirciyim burama kadar geldi artık....
Cagri, sure sistemi olunca zaten ust gruplardaki katilacak araclar belli kupa alamayacagini bile bile bu defa neden katilsin ki diger arkadaslar.. Sure yarisi icin TR de biraz daha tork garajin swap center in ust gruplara arac hazirlamasi lazim.. Seneye mesela 4x4 grubunda 9 sn lik en az 5 arac olacak kismetse o zaman cekismeli heyecanli bekledigimiz yarislar gerceklesecek kismetse... O yuzden sabir biraz kardesim ;)
Ama anil abiye dedigimi biraz dusunsun millet yaris gunu orda :) Kendi aralarinda kupalari degistirsinler suresine guvenenler o gruplarda katilimci sayisi az olursa ordaki hakemlere caktirmadan :D :D