bir kamera ile mobesa sistemleri gibi canlı yayın yapılsa yaa ;D
Printable View
bir kamera ile mobesa sistemleri gibi canlı yayın yapılsa yaa ;D
1.4 sınıfınde tek istanbuldan broadway varmıs denizliden gelecek araclar vardı ?
1.6 sınıfında yarısıcak mecburen sınıf acılmıyor..
yarış start aldı. sonuçlar www.rpmraceevents.comda yayında...
vti lar ile normal 1,6 tılar sanırım aynı kategoride kalktı
yanlış eklenmişti VTI lar. şu anda düzeltildi. yanlışlık için sorry...
tmm şimdi düzeldi fakat crx yanlış kategoride oda yanlışmı eklendi yoksa kategori 2 demi sayılacak eğer kategori 2 de sayılırsa diğerleri için haksızlık olacak gibi vti-gti sınıfında olması gerekmezmi
Herkezin şansınada hava bomba :) İyi yarışlar tüm katılımcılara
Turbo 131 şahneydi s2k felan dinlemedi hava süperdi güzel organizasyon tebrikler keyifliydi:icon_tup:
Allah rızası için organizatör arkadaşlar birdahakine adam akıllı bir sunucu spiker herneyse artık ayarlasınlar ızdıraptı resmen sunum...birde katılım çok azdı bukadar düşük bir katılım olcağını tahmin etmemiştim...
131 Turbo Efsane oldu her halde tamamen :)
131 de ne motoru vardı bilen varmı
fiat tipo 2,0 motor blogu ve kapagı vardı dışarıdan gördügüm kadarı ile + turbo ama tam nedir ne degildir bilmiyorum... büyük ihtimal içinde alfa 155 Q4 motor parçaları vardır...
131de 2.0 tipo-lancialarda kullanılan motor vardı ** specleri nedir bilinmez
2jzbmw ve turbos2k ciddi tutunma problemi yaşadı
mikrofon selçuk abinin elindeydi galiba uzaktan öle gördüm
spiker burmok un başkanıydı çok olmasada biraz kafa şişirici olmuş olabilir..
güzel bir gece geçirdik:) ardından drag ortamıda güzeldi, ama katılım çok çok azdı.16 araçlık bir katılım oldu kimi gruplarda 2 araç katılım vardı..
dün gece de burmok başkanı ile konuştum,draga biraz geç kalındıgını ve birdahaki org. daha iyi yapabilmek için bize 3-4 hafta evvelden haber veremelerini rica ettik.
şehir dışı ve izmirden gelip yarışan,emegi geçen bütün arkadaşlarıma tşk.ler.
organizasyon az araç olsada keyifliydi.başkan hariç :Dhiç bir yarışmacının adını bile doğru okuyamadı.videoları paylaşıcam az sonra...
swap center ekibi gelecekti sanırım ?