hauahuahahu huauauhau yarıldım askere tuttu keko ahahahaha :D
Printable View
hauahuahahu huauauhau yarıldım askere tuttu keko ahahahaha :D
hakemler ve lastikler yarışı katletti açık bir şekilde,bence
Bro Maldona da viraj içine girmişti bile zaten Lewis kafayı yarış çizgisinden değil pist in dışından geldi soktu başka yerde öle bi atak yapma şansı yok çünkü o kadar dıaşrı çıakrsa direk bariyer var
abi adam yanına gelmiş isterse uzaydan gelsin.sen kazaya sebebiyet vermemk için yol vereceksin hakem bakacak artık ona.vuran hamilton değilki maldonado
hamiltona 2 kere atak yaptılar u virajında 2sindede kaza olmasın diye içerdeki pilotun üstüne kapanmadı.
ama direstaya algersuari
hamiltonada massa iyice kapandılar.kazaya sebebiyet verdikleri için ceza aldılar bir de
Anlatamadım Adam zaten viraja girmişti viraj a girmeden önce kafa gösterse haklısında adam zaten dönmeye başlamış .
Senin dediğin Schumi olayında oldu Schumi yol verdi ama Maldonado olayı Hamilton çok iyimser daldı içeri , Maldodanado zaten virajı almaya başlamıştı
izlemekten keyif aldığım tek pilot vardı, Hamilton :D
birinciyi bence hakemler belirledi...
f1le şenlenmiş monaco ama futbolla kederlenmiş.
ligden düştü dün akşam koskoca monaco fransa liginde.
bu vettel tam bi çocuk ya. :D
tekrarını nasıl izliyebiliriz ?
yapacak birşey yok monaco'nun karakteristiği böyle, de schumi'nin karakteristiği böyle değildi önceden kapı nasıl kapanır bilirdi ;)
Heyecansız geçecek diye düşünürken son dakikaya kadar, pardon son 8 tura kadar süper heyecan vardı, ah o kaza olmayaydı son turlar çok çok daha fena geçecekti ama Monaco'da buna da şükür.
Lewis'in tünel içi geçişine hasta oldum, işte F1 budur demeyi unutmuşduk, biraz olsun hatırladık.
Vettel ballı, çok ballı...
Hamilton'dan Yarışın Ardından Zehir Zemberek Açıklamalar!
Lewis Hamilton, kendisi için olay dolu geçen Monaco yarışından sonra zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
Yarışta bir çok sürücüyle temas yaşayan ve pitten geçme cezası alan Mclaren sürücüsü yarışı 6. sırada tamamlamıştı.
BBC'ye konuşan Hamilton "Son 6 yarışta 5 defa hakemlerin karşısına çıktım. Bu şaka olmalı. Kesinlikle şaka gibi." dedi.
Massa ile yaşadıklarını değerlendiren Hamilton "Burada geçiş yapamıyorsunuz ve her türlü fırsatı değerlendirmek zorundasınız. Massa'nın içerisinde bir yer buldum ve oraya daldım ancak o da hemen üstüme doğru gelmeye başladı. Kazayı engellemek için bordürlere kadar çıktım ancak orada kilitlendik. Ancak cezayı her zamanki gibi ben aldım." dedi.
Maldonado ile olan kazasını değerlendiren Hamilton "Onu geçmeye çalışıyordum, bunu ekranlardan görebilirsiniz ancak üzerime kırdı ve vurdu...Saçma... Çok saçma ve aptalca sürüyor." dedi.
Muhabirin hakemlerin her zaman kendisini mi hedeflediğini sorması üzerine Hamilton "Belki bu siyahi olduğum içindir." dedi.
Yaşananların sürücü olarak güvenini kaybetmesine neden olup olmadığının sorulması üzerine Hamilton "Hayır bunlar güvenimi kaybetmeme neden olmuyor. İnsanlar geçiş yapmamı, yarışmamı istiyorlar ancak geçmeye çalışınca, gösteri sunmaya çalışınca ya da atak yapmaya çalışınca suçlu oluyorsunuz. FIA adil olmalı. Eğer geç fren yapıp birisinin kaza yapmasına neden olsam gerçekten çıkar elimi kaldırır kazaya sebep olduğumu söylerim ancak burada öyle bir şey olmadı." dedi.
Şampiyonluk şansını değerlendiren Hamilton "Bilmiyorum. Asla çok geç değildir ancak çok da harika görünmüyor. Her şeye rağmen bugün tam anlamıyla yarıştım, takım harika iş çıkardı. Son turlar öncesinde aracı çok iyi bir şekilde hazırladılar." dedi.
Konuşmanın video linki: http://www.youtube.com/watch?v=hD8T8_JR4Mw
Sonrası .
Hamilton, Açıklamalası Yüzünden Komiserlerle Görüştü
McLaren Patronu Martin Whitmarsh, Monako GP sonrasında yapmış olduğu "şaka" konusunda Lewis Hamilton'un verdiği ifadenin komiserler tarafından kabul edildiğini söyledi.
Yarışı çok sinirli bir şekilde bitiren İngiliz pilot, kendisine verilen cezalar konusunda "Belki de siyah olduğumdandır. Ali G'nin de söylediği bu. Bilmiyorum" demişti.
Whitmarsh, pilotunun komiserlerle tekrar görüştüğünü ve kurulun, Hamilton'un izahını anladıklarını belirtti.
Whitmarsh: "Yarıştan hemen sonra hayal kırıklığı yaşıyordu ve yarış sonrası TV görüşlerinde Ali G'yi referansa atıfta bulunarak cezalarıyla ilgili kötü bir şaka yaptı"
"Bununla birlikte şakası konusunda konuşmak için bir süre sonra piste geri dönmeyi tercih etmesine sevindiğimi söylemeliyim. (Komiserler) izahını kabul etti."
Whitmarsh, Hamilton'un çok zor bir gün geçirdiğini kabul etti.
Whitmarsh: "Lewis moral bozucu bir öğleden sonra geçirdi. Monte Carlo'da önde başlamıyorsanız, kazaya karışma riskinizin her zaman olduğunu düşünüyorum; özellikle de Lewis gibi asla ama asla pes etmeyen güçlü bir pilotsanız"
Ama Lewis bu. İşte bu yüzden muhteşem bir pilot ve onu yarışırken izlemek heyecan verici. Bu yüzden, evet; hayal kırıklığı yaşıyor. Çünkü burada bütün hafta sonu ciddi anlamda hızlıydı. Ama burası Monte Carlo; bu da bir yarış; hayat böyle"
Son açıklama
Hamilton: "Şaka Yaptım Ama Zamanı Değildi"
Olaylı geçen Monako GP sonrasında kendisine verilen cezalar konusunda ortaya sert bir tepki koyan Hamilton, ifadelerinin yersiz olduğunu kabul etti.
İngiliz pilot, yarışın hemen ardından BBC'ye konuşmuş, kendine verilen cezalara karşı sert açıklamalar yapmış, ırkçılık konusunda Ali G.'ye atıfta bulunarak ilginç de bir benzetme yapmıştı.
Ama McLaren'in tanıtım bölümü ve babası Anthony Hamilton ile yaptığı görüşmenin ardından Hamilton: "Barış sağlamak için komiserlerleydim. Bir şakaydı ve komik değildi."
"Komik olmaya çalıştığınızda her zaman doğrusunu yapmıyorsunuz. Bazen insanları incitebiliyorsunuz"
"Söylediklerim şakaydı; o zamanda komik değildi."
"(Komiserlerin) duygular yükseklerdeyken ve böylesi yarışların ardından her zaman doğru şeyleri söylemediğinizin farkına varmalarını sağladım. O şaka, en uygun zamanda gelmedi"
McLaren pilotu, Massa ve Maldonado ile yaşadıklarının ardından iki defa ceza aldı; ayrıca iki pilotun da eleştirilerine maruz kaldı.
Lewis iyi geri vites yapmış
hamiltonı hiç sevmiyorum, sennayı örnek alıp sürmeye çalışıyor ama aradaki ince çizgiyi atlıyor. milletin üstüne kırmakla virajda yol almak aynı şey değil.
biraz fazla kasap sadece hamilton bence..
montoyada bu yüzden gitmişti
Hamilton zırbalıyor . Ben siyahım diye böyle yapıyorlar diyen adam bu video da hakkında ne yorum yapıcak acaba ?
YouTube - ‪Lewis Hamilton Vs Petrov - Malaysia 2010‬‏
En basit kurallardan biridir , düzlükte 1 defa çizgi değiştire bilirsin Hamilton kaç tane değiştirdi sayan varmı ? Bu arada herhangi bi ceza almadı ! kınama ile geçildi ! pitten geçme cezası verilmeliydi.
İşine gelince hakemlere laf yok , sen milleti biç ceza versinler yok ben siyahım filan bırak bu işleri yemezler.Şaka yaptım filan hikaye takımdan ayarı almıştır açıklamarını düzelt diye kıvırmaya çalışıyor.
Hamilton kadar herkes iyimser olsa o atakları yapsa daha ilk başta Start'ta Alonso Button'a temas ederdi .
Hamilton F1 e girdiğinden beri bu kaçıncı skandalı ? ben sayamadım artık. Bu adam Rekorları kırarmı bilemiyorum ama skandal rekorunu açık ara götürecek .. Zaten şuan eline geçirmiştir.
kazalara bi daha baktımda ilk başta yarış anı tam takip edemiyoruz yüzde yüz Lewis suçlu diyordumda şimdi biraz bakında suç oranı yüzde %60 a indirdim
abi şu videoyu örnek vermen hiç olmadı bence.çizgi değiştirmek schuminin ralfi startta duvara sürmesinden sonra 3 kez yapılır diye kural koydular buradada 3 kuralı vardı.daha fazla yapmış olabilir ama geçilmemek için arkasındakini tehlikeye attığı bir hareket değildiki o.frenlemeye geldiklerinde petrovu zora sokacak bir hareket yapmamıştıki
al ben sana çizgi değiştirmeden yapılan kazalara örnek vereyim.burada montoyaya ceza geldi.çizgide giden o,önde olan o çarpılan o..şumi bu hareketi yüzünden yada buna benzer hareketleri yüzünden kazap olarakmı bilindi?eğer malezyadaki ceza doğruysa ve schumi yarış pilotu olarak gördüğü kapıdan içeri daldıysa evet monacoda 1 tek hamilton yarışçıydı diğerleri sadece şoför.ha burda montoyaya haksızlık edildiyse böyle böyle f1e küstürülüp giden gerçek bir yarışçı gibi hamiltonda bıraksın gitsin.gidip kendi ülkesinde btccde yarışsa çok daha fazla keyif alacağı garanti.
sabaha kadar tartışsak videolar koysakta çözülecek iş değil o kesin:)bence-kendimce- hamilton yarışçı.kim ne derse desin umrumda değil.verilen seneryoyu oynamak zorunda hissetmediği için kendini böyle oluyor.çoban gibi ilk 10da olmak üzere yarışsaydı hiç sıkıntı olmayacaktı...
http://www.youtube.com/watch?v=IJJXI...layer_embedded