rosberg fena patladı
Printable View
rosberg fena patladı
bro Trf1.net te link veriyorlar yada From Sport - Watch Live Sports Online buraya bak
3. antremanlar şimdi bitti , sıralamaları bekliyoruz artık
http://img825.imageshack.us/img825/8725/ccckx.png
sıralamalar başladı , haberiniz ola :)
bu arada bu yarışta ilk defa süper yumuşak lastikler kullanılacak . Kırmızı yazı ve şeritli Prielliye göre en fazla 10-11 tur dayanabilirmiş ama performansı diğerlerine göre en iyi
aha kaza oldu, sauberden perez
perez de kötü patladı . o noktada ilk petrov sonra rosberg şimdide perez gitti. İşte cadde pistinin zorluğu bu . yol sokak olduğu günlük yaşamda kullanıldığı için dümdüz değil asfalt ın belirli yerlerinde çıkıntılar var bu yüzden yarış çizgilierini değiştiriyor pilotlar . o çıkıntılarda kim fren yaparsa kontrolu kaybediyor
tünel çıkışında çok ciddi bir kaza geçirdi Perez... anlatmak istediğim buydu işte, kim ne derse desin F1 şuanda çok fazla acemi pilot var... yarış durduruldu!
çarpma anında kafasını falan tutuyor, agır çekimde gerçekten kötü ya :(
çok ciddi kazaydı inş. birşeyi yoktur:(
paint le çizdim umarım anlaşılır olmuştur
http://img204.imageshack.us/img204/3440/dsdas.png
çizdiğim virajda normal yarış çizgisi sarı çizgi ama pilotlar kırmızıyı izliyor eğer sarıdan giderlerse yol üstündeki çıkıntılara / tümseklere denk gelir araç kontrolden çıkar. Tünel çıkışında da böyle ufak çıkıntılar var fren noktasını onlar üzerinde yapınca kontrolu kaybediyorlar . Antremanlarda ilk Petrov kaza yaptı sonra Rosberg şimdi Perez .
Normal pist değil sokak olduğu için çok tümsek var ona göre sürmek zorunda kalıyolar
Monaco yu efsane yapan özelliklerinden biride bu zaten
harbiden kotu patladı uzucu bi durum umalımda perezde birsey olmasın.
kaza hamiltonın durumunu ters düz etti resmen, vettele hll olsun...
heyecanlı olan yarış bitti...
Yarın öyle dolanırlar... Yağmur yağsa hani belki 3-5 kaza ile, yanlış lastikler ile çekişme olur ama yağmur da yağmıyor ki monacoya....
hayırlısı :)
Webber hep facia start alıyor ( gerçi ben bunu dedim ya hayatının startını alır şimdi ... ) Webber'in yaratıcağı start karmaşası ile neler olucak merak ediyorum , umarım Reis'in startta iyi kalkma alışkanlığı devam eder + Schumi temiz taraftan kalkıcak
bu pisteki yarışları yıllardır ızlerım bır turlu alısamadım buraya ılgınc bır durum