wtcc de bmw cakmisti hata da guvenlik aracindaydi cizgitakip etmeden ortaya atladi pitten bianda ..
Printable View
o incelemeden anca Massa'ya teselli ikramiyesi çıkar :D
2000 senesinde F1 Racing de makara bi haber vardı ! F1 pist i üzerinde geçilmeyen tek kişi.
Senna ve Schumacher in bile geçemediği biri : " Güvenlik araçı ! "iyi gülmüştüm yazıya :)
pitten gecme cezasi pehhh ...
haydaa ceza geldi
hamiltona iyi oldu valla beter olsun...
gereksizdi bence ceza.. çok aşırı böyle cezalar veriliyor son zamanlarda..
telsizden 'üzerime kırdı' diye ağlıyordu Hamilton... Monaco için çok iyi bir ceza pitten geçmek...
ahahaha çok iyi oldu , kazanın geç karar alınması süper oldu :) güvenlk araçı tüm mesefaleri kapattı ondan sonrada herkes geçti , sıcağı sıcağına olsa bu kadar zararlı çıkmazdı çünkü arka tarfın önündeydi.
edit : Levo Massa'nın araçını dağıttı biçti herifi resmen aynısını yapan di resta ta aynı cezayı aldı . Normal karar
di resta ya kör ya gerizekalı :D
Sefa Berkan a çarpan motorucuyu hatırlıyormsn maliye kampında diresta bana onu hatırlattı lewis de :D
Alonso yardırıyor bakalım Parmak çocuğu parmaklıcak mı :)
yarıs koptu ya alonso 1. button 2 vettel 3 olur biter :)
bu arada zannedersem vettel pite girmeyecek gibi gozukuyo alonso zaten girmiycek button deli dana gibi geliyor arkadan valla serhan dogru soyluyor yarısın sonlarında buyuk heyecan var :)
button fena geliyor. alanso şu bebeyi geçsede önü açılsa
yanlız aynı kareye girdiler , gayet zevkle izliyorum :D
@kaan , kanka pist dar karar normalde bazen gereksiz olarakta aynı cezaları veriyorlar giib geliyor bana
son 10 turda guvenlik aracı girebilir demedi demeyin vettelin lastikleri cok eskidi. arka tarafta button cok hızlı kesinlikle atak yapacaktır olay cıkacak muhtemelen :S
Alonso 4-5 tur içinde geçti geçti yoksa zor lastikleri her geçen tur haşat ediyor
Levo temas var diye ceza oldu bro Massa da bi kaç parça kırıldı yoksa vermezlerdi ama dediğin doğru arada çok saçmalıyorlar ...