turbo corolla ve bi tane daha vti var :D
Printable View
turbo corolla ve bi tane daha vti var :D
bizim arkadaşlardan 2 kişi katılacak didim den 306 gtı ve honda vti..belki saxo da girebilir.
hıım evet turbo corolla var bakalım inşallah bu sefer güzel olur arabası..
hayırlısı olsun.
turbo corolla gelemicek:(
noldu yaw böyle..olmadımı
gelmeye çalışacak
video ve resim isteriz arkadaşlar unutmayın hee..
yarış çok güzeldi katılan araçlar ciddi yüklenmişti
ewt güzel bi yarış oldu :)
video yokmu yaa :( izleyemeyenlerii unutmayın :(
yarış gercekden güzeldi...
sonuçlar ne oldu ?
vallahi harika yarışdı heleki alparslannın O BMW yi asfalta gömüşü en güzel tarafı idi benim için..:)
heheheh bizimki opet reklamı gibi oldu aynı arkadaş honda çıkınca kendine çok sevindi sonrası ***** işte
:)))))))))) ahahahaaaaa.....hondamı ???? nasıl yani yaaaaaa!!!!!! ne işi var ki bu grupta!!!!!!!!....seyircileri bilemem...ama m3 grubunda yarışan tüm arkadaşlara ciddi sürpriz oldu bence....donkişot yeldeğirmenlerine karşı :)))))))))))))))
kim kazandı yarışı ? bmv ile olan kalkışı ?
İLK kalkışımız 321 lik m3 tü üzerinde daha ne ekstra vardı bilmiyorum slick filan vardı arabada onu 2-1 eledik. 2. eşleşme yine m3 tü ona bi çamurluk farkı ile geçildik geçildiğimiz arabada birinci oldu zaten. 25 haziranda yine yarışlar var orda bakalım daha farklı şeyler yapabiliriz gibime geliyor
surat ifadeleride süperdi bazı arkadaşlarmn :DAlıntı:
EROLL Nickli Üyeden Alıntı
sanırım eşleşmeler sınıflar süreye göre değil , cc hacimlere göre yapılmış doğrumu yoksa isteyen istediği guruba kayıt yaptırabiliyormuydu?
eşleşmeler cc ye göreydi...
Alıntı:
CTR Nickli Üyeden Alıntı
abi eski usul cc ye göre ama isteyen bi üst gruplara girebiliyor
iyiimişşş;)
Alıntı:
KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşim başarılarınızın devamını dılerım de ben annamadım hangı arabayla yarıstınız sız
geldiğinde görürsün kardeş:)))))))))
sürprizzzzz....ama ipucu vereyim....bildiğimiz vtec :)))))))))))))
ama asfalt aglatan vtec:)
daha dorusu asfalt kazıyan :D güzeldi güzel süperdi izmire yakıştı
Alparslan geçtiğin araç plaka vermiyeyim hadi :) 3.2 motorlu 321 hp m3 değildi. 3.0 motor 281 lik m3 tü. O klasmandakilerin hepside 3.0 motorlu. Sadece bizim vr6 ile kalkan araç 3.2 olandı serdarın kullandığı. Aam sonuç genede mükemmel. Bizimkiler bu araçlarla hala boş girerlerse geçilmeyede mahkumlar. Onlarda m3 lerine kıysınlar para harcayıp modlasınlar yada birdaha drga girmesinle :)
doblomuzla boy gösterecektik ama önce ticari araçların alınmayacağı sölendi bizde yarışta komser olarak görev yaptık ve gördükki yarış günü ticari araçlar yarıştı bu gerçek moral bozukluğu yarattı ama komserde olsak zevkli bir yarıştı
keşke girseydiniz yarışa erol hülagü her yarış ticarileri sokmucaz diyor fakat kayıtta hiçbir sorun çıkmadan alıyorlar;)Alıntı:
Sportivo Nickli Üyeden Alıntı
sadece time treal lerde ticarileri sokmuyorlar o da dewrilme ihtimali olduğu için
bir daha ki dragta umarım görüşürüz:)
bana yarıs sırasında sölenen oydu ilk kalktıgım arabayla 2. si aynı dediler ben bilmem anlamamda ben m3 ler için girdim yarısa :)Alıntı:
izmirlibmw Nickli Üyeden Alıntı
zevklide oldu 321 lik m3 ile de denemek güzel olur tabe 1.6 vtec motoruyla no problema
heeeeyytttt beee................:cool:Alıntı:
KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı
Olum onun 1.6 lığımı kalmış beni konuşturma :D Kardeşim marka fanatikliği ayrı, tebrik etmek ayrı. Sen çok emek harcadın bu başarıyıda hak ettin. Dediğim gibi millet arabasına kıysın biraz madem profesyonel hazırlansınlar :D
eee beyler 10 eylülde naabuoruz???
en erken yariş 8 ekimde
detaylı bilgiyi
www.izmiryarispisti.com
10 -17 eylül ve 8 ekim yazıo tolga abi ne zmn olcak peki kesin bilgi war mı???
efe yukarı ya bak en erken 8 ekim demişim
8 ve 22 si hayırlısı diyelim..
saol abi ben sitedeki listeye baktımda ondan...
8 ekımde oradayız ınsallah