favorim hamilton..
alır yürür pitstoplarda bir sorun çıkmadıkça,,
Printable View
favorim hamilton..
alır yürür pitstoplarda bir sorun çıkmadıkça,,
Session now on
Go Fernando Go :)
Schumacher ile Alonso çok iyi başladılar da, bu Liuzzi miuzzi tayfasını komple yollamak lazım gp2'ye :)
Schumiden tecrube akıyor aga
sucmi ve hamilton cekişmesi cok iyi suanda button da onları kovalıyor güzel cekişme var pistte :)
Go sumi gooo :)
Biri su zencinin arabasini biraz ittirsin nefesi yetmiyo :D
Button nasil bu kadar hizli oluyor sasirmamak elde degil
Kim ne derse desin schumide hala is var.cok tecrubeli harbiden cok iyi adam bugun nir daha belli oldu.
bırak şumi süperdi iyiydi ayaklarını:)boşu boşuna 2.liği yedi hamiltonun okadar,bugün yaptığı en iyi iş buydu
adam kır bayır tanımadan savunma yapıp uyarı bile almıyor ya ben bir şey demiyorum.insanlara verilen okadar cezanın okadar tartışmanın ardından hemde
belçikada seans bitmişken maldonado üstüne kırıyor hamiltonun, ve hamiltonun kanadından parçalar kopuyor, hamiltona kınama cezası geliyor.ama şumi yarışta 1den fazla çizgi değiştirmesini geçtim, yanında giden adamı yol dışına çıkarıp geçilmesine neden oluyorken kimsede tık yok.
20 yıldır yarışan adam o çizgi savunmasını yapıcak zaten abartılacak birşey mi yaptı?düzlükte 335 yapan aracıyla düzlükte 315 yapan araca direnebildi o da pist sayesinde.drs alanında bile 3-4 km hızlıydı zaten.live timinge bakan varsa 38. turdan sonra sürekli en hızlı en istikrarlı turları hamiltonun attığını görür
redbullda suyunu çıkardı iyice
varmı netten izlenicek biyer kaçırdık yarışı :(
Schumacher dusmanlisi seni ciddi ciddi komik duruma dusuroyr bazen :) Lewis in yeteksizligini Schumacer den cikarmaya kalkmisin peki madem ole ayni aracla Button nasil gecti ? Ayni seyleri Hamilton Vettel e karsi yapsa safkan olumune yaristi sartlari zorluyor olur ama Schumacher yapinca cirkef birak abi bu isleri.
2. Baharindaki Schumacher neredeyse 1 saniye belki daha fazla yavas bi aracla resmen dalga gecti her tur ayni savunmayi yaparak.
Hamiltona gelen kinama Sikandayken yaptigi icin geldi onu ustune kirdiklari icin deil.Dedigim gibi Hamilton Manacoda kasap gibi milleti parcalarken safkan yarisci ama paslanmais Schumacher daha hizli araca savunma yapinca cirkef ? gec abi bunu sunu direk boyle oke diyim : Hamilton okuzu bi Schumacher i gecemedi gecseydi yarsita cok daha iyi bi yerde olucakti gene kendi yarisini yakti de olsun bitsin
Ben izleyemedim yarışı.... Var mı bildiğiniz kaliteli bir yer tekrarı için .. .:(
yarisin sonlarina dogru en hizli ve istikrarli turlari atmis ama yaris ortasinda sanziman degismedi ya ?
vettel podyumda salak salak hareketler yaptı yine,,
alonso nun button u çekemez bir tavrı vardı yarış sonrası..
shumi yi sevmiyorum, hakinen zamanından kalma antipati oluştu.
Schumacher in savunmasina ! nasil cezal yok diyorsan
aha burda Lewis e idam cezasi verilmeliydi :)
Lewis Hamilton Vs Petrov - Malaysia 2010 - YouTube
ilk olarak 0:9 da bi sekme atiyor yada fake desek
11 de bi daha degisiyor
13 de gene degisiyor
15 de bir kez daha degisiyor !
ve son olarak 17 de ortaliyor Viraj a giriyor oda duzluk bitti diye duzluk devam etse 3-4 defa daha kafadan zik zak yapicak
bu kadar cok zik zak olayini genelde yarisi kazanan pilotlar yapiyor ama Lewis olunca sikinti yok Schumacher bunun yarisi yapinca ceza nerde :)
bu arada 335 e 315 demisinde Pist Nacar pist i degilki duzluklerde hizli omak bi yere kadar ... viralardan hizli cikamadiktan sonra neye yarar ? Lewis gectikten sonra 20 turda 15 saniye fark atmis yada duzlukte yavas olmasi o kadar da bi dez avantaj degilmis duzluklerde verdiginin fazlasini bvirajlarda cikartiyordu zaten
TurkiyeF1.Com - F1 - WRC - MOTOGP
burdan bakabilirsin kisa bi uye olma islemini tamamladiktan sonra
ben hamiltonun önceden yaptıklarını konuşmuyorum ki.4 çizgi değiştirdiği yarışta 3 kez değişim hakkı vardı zaten o sezon.yarış sırasında da uyarıyı aldı.
hamiltonun aracı düzlükte 315 drs ile 328-329 yapabiliyordu.schumi kendi başına tünel yapmadan yada drs olmadan 334 yaptı.
schumi 20 yıldır yarışan rekorlan kıran pilot gibi yapması gereken savunmayı yaptı.olağan üstü bir başarı değilki bu.kendinden yapması beklenen birşey zaten.hamiltonun lesmo 1 ve 2 den başka seçeneği yoktu geçiş için schumide bunu bildiğinden lesmoya girerken her seferinde dışarı sürdü hamiltonu.kalan kısımlarda da hata yapmadı.bunun için tebrik edilebilir evet 40 yaşında ara verip gelmiş pilot geçilebileceği virajlardan önce hata yapmadan çıktı.
ama lesmo 2den çoğu kez mclaren kadar iyi çıkamadığı için hamiltonun yanına kadar gelebildiği tek düzlük ascari öncesiydi.
arka lastiklerin 1-2 turda birden performans kaybetmeye başladığınıda biliyoruz.tur zamanları 1er saniye kötüleşmeye başladı zaten ilk pitten önce.vettelle alonsodan 2 küsür saniye fark yemeye başladı schumi ve arkasındaki 2 araç.hamilton o sırada bir kere geçti geçildi.sonra tekrar geçecekken yol dışına attı, button hamiltonu geçti o sırada.
schumi arka lastiklerim bitti diye telsizden haber verdi.lesmo 2 çıkışında iyi hızlanamadı buttonda gelip geçti.o turda arkasında hamiltonda olsa geçecekti schumiyi zaten. pitten sonra tekrar arka lastikleri gittiğinde hamiltonda geçti şumiyi çünkü.
o pistte o aracın başka türlü geçilme şansı yoktu. button hamiltonun yapamadığını yaptı diye birşey yok.arka lastiği bitik aracı geçti.
schumi birini pist dışına gönderdi ve daha ön sırada bitirmesine engel oldu.yanlış birşey mi?bu yarışta böyle oldu.başka yarışta şumi yine aynı şeyi yapmıştır yada hamilton onu söylemiyorum ki şuan
demek istediğim şuminin bu yarışta övülecek kendine hayran bırakacak birşey yapmadığı.hata yapmadı evet ve yapması gereken savunmayı yaptı.çirkef demedimki.
ha ama siz o araçla şuminin başka bir pistte hamiltonu arkasında tutabileceğini yada buttonun hamiltonun yapamadığı bir geçişi yapabileceğini söylüyorsanız zaten denecek birşey yok
ayrıca schumi ve hmailton kapışmasından memnuniyetsiz falanda değilim.gayet zevkli ve temizdi yol dışına itme haricinde.takımda memnundu:)
http://img809.imageshack.us/img809/8363/63521019.jpg