Enes-x Nickli Üyeden Alıntı
2013 Baharında typerı sattıktan sonra kafama göre bir araç bulamadım ,hazır sezon gelmişken içimdeki motorsiklet tutkusunu daha fazla dizginleyemedim.Uzun araştırmalar sonucu vespada karar kıldım.Bir scooter için çok pahalıydı belki ama tarzı ,performansı ,kalitesi kullandıkça anlatıyordu değerini.Yazın yaklaşık 10 bin km yaptım :)
Kışın kaşıntılar başladı daha güçlü manuel iki tekere geçmem gerekiyordu artık.Ufak bir problemimiz vardı hiç manuel bir motorsiklet kullanmamıştım viteslerin sırasını bile bilmiyordum.Ayrıca vespayı fazla aratmayacak şehir içi şehirdışı heryerde rahatlıkla kullanabilceğim tepesinden inmek istemeyeceğim bir model arıyordum.O yüzden supersportları direk eledim.Naked istediğimi anladım.İlk beğendiğim motorsiklet kawasaki z800 dü gücü yabana atılcak gibi değildi tasarımı büyülemişti ama canlı gördüğümde korktum açıkcası.200 kg nin üstünde yüksek geniş dev gibi bir canavardı resmen :) Bir kaç fırın ekmek yemem lazımdı bunun için.
Bir arkadaşımın ısrarıyla ducatiye baktık ,biraz önyargılıydım iki silindirli soğukken jiglesiz çalışmayan, hava soğutmalı geçmişte kalmış itici bi model gibi geliyordu.Bayide gidip üstüne binince tüm fikirlerim değişti rölanti sesi egzantrikli 106 gibiydi, oturuş pozisyonu, sele yüksekliği sanki kafamdaki modeli benim için tasarlamışlardı.Belki abarttığımı düşünceksiniz ama kullandıkça anladım ki bu eski kafalı sistemlerden tasarımdan sürüş zevki için vazgeçmemişler meğer.İnanılmaz dengeli , neredeyse bi m3 gibi yanlayabilen 0-100 ü 4 saniyenin altında 100-200 ü 10 saniyenin altında dev gibi frenleri olan (absli) tam bir keyif canavarı.E haliyle ducatinin üstünden inmediğim için vespaya ihtiyacım kalmadı 10 gün önce onla vedalaştık.
Şimdilik akrapovic egzoz ve karbon tank pad ilave ettik.Nano Boya Koruması yapıldı.Yakın zamanda rizoma elcik-manet ve karbon ön cam ile değişikliklere son vercem.