125 likle 150 liğin motor farkı nedir? Rolling yapan oldu mu bi abimdede var 125 likte.
Printable View
125 likle 150 liğin motor farkı nedir? Rolling yapan oldu mu bi abimdede var 125 likte.
Mertcan güle güle kullan süper gidiyor. Bu arada filtre ve iridyum buji var mı?Eğer yoksa onları takınca düşünemiyorum gidişi :)
Özellikle 80 den sonra çok güzel ivmeleniyo kesilmiyo hiç . kazasız belasız
Insallah :)
herkese ıyı aksamlar 2015 pcx ın arka lastik olarak city grip 100-70-14 mevcut önleride değiştirmek istiyorum ( oem Lastikler mevcut ) arkaları öne alip arka lastık olarak 120-70-14 kullansam zararı olurmu ( yakıt onemlı degıl ) yada daha kalın ne takılabılır
motorun en ıdeal kullanılacak ebatları kendı orjınallerı 90 90 14 ve 100 90 14 tur 100 70 14 dıye bı pcx ebadı zaten yok. 120 70 14 yaparsan arka cok kalın olur stabılıteyı bozar. sen orjınal ebattan sasma derım cıty grıp olarak
pardon 100-90-14 var arkalarda
120-90-14 okuyorum forumlarda yanagın 90 olup tabanı genısletmenın zararı varmı pekı
takabılırsın Recep ama yakıt sarfıyatını etkıleyecegını dusunuyorum
onun dısında gorsel olarak cok ıyı duruyor bence
selamlar bende 2 ay once mutluhandan aldım pcx150 muadillerine gore pahalı ama 2.eli de bi okadar yuksek ben sıkılır satarsam minimum zararla nasıl kurtarırım diyerek honda aldım gayette memnunum led aydınlatma super herkesin soyledigi gibi lastikler rezalet hemen değiştirilmeli bu arada sehir ici ortalamam 1.9
Ben zen motorda değiştirdim. Arkalara 110 önerdi. Bir çok kişide artık böyle yapıyır dedi. bende taktım hiç bi
Şekilde yakıtta artış olmadı neyse onu yakıyor şu an. Ayrıca yol tutuşa artısı var. Ben uzun yolda çok yaptıgım için özellikle virajlarda etkisi büyük. 120 fazla gelebilir ama 110 ideal kalır.
bende dün itibariyle pcx 125 aldım..
soğuk kalkışlarda hafif bir titreme var normalmidir ? motorum 2014 5.300 km de
Normal ramo sikinti yok, ama ilk bakimda varyatoru actirip temizlet ve debriyaji sokturup icini zimparalat ayni sekilde balata yuzeylerinide ;)
güzel bi motor ve çok keyifli... 2014 beyaz 150 cc var bendede.. binmediğim günler bi eksiklik hissediyorum.. sizdede oluyor mu arkadaşlar böyle durumlar.. :)
Arkadaşlar dayanamadım yeni kasa 125 aldım, varyatör satan varmı 2.el j.costa yada emsali
Bu ara j costa varyator yok piyasada yaa.bilyalari var varyator yok :)
Bende ikinci el aldim sifir j costa bilyalarini alip taktim oldukca keyifli oldu suan.
150 likle denedim kilolarimiz hemen hemen ayni.
30 km/h gibi basiyoruz 2 boy one cikiyorum 100 e kadar ole gidiyoruz 100 den sonra ben aça aça gidiyorum.
2015 model sıfır alık bizde, daha 250 kmde motorum :) PCX 125lik aldık, canmış ya, 20 tl 200 km :)