bide vespaların km lerine bakın çoğunun kmsi 3000in altıdır. Ben bir sürü 800 400 km de Vespa gördüm.
bu motorları alanların büyük bir çoğunluğu araç olarak değil amaç olarak kullanıyor.
Printable View
bide vespaların km lerine bakın çoğunun kmsi 3000in altıdır. Ben bir sürü 800 400 km de Vespa gördüm.
bu motorları alanların büyük bir çoğunluğu araç olarak değil amaç olarak kullanıyor.
Motor ehliyetini almadık ehliyet alırken şimdi motor almaya çekiniyorum. Ehliyet olsa bi dakka düşünmem de ehliyet dünya masraf olacak. Ehliyetsiz kullanmanın cezası nedir ?
piaggio,vespa,gilera,peugeot,aprilla,derbi motorlarının 125-150-250-300-500-800cc ler hep aynıdır.
2014 sym fiddle imi sattim 2015 sym fiddle aldim o fiyatlara en mantikli motosiklet. 2. Eli kuvvetli servis sikintisi yok yedek parca sikintisi yok gayet is goruyor ben hava iyi oldugu zamanlar kartal-fatih gidip geliyorum 1 senedir brni hic uzmedi fiddle:) delight da guzel motor enjeksiyonlu fiddle a gore yakiti daha makul ama fiyati bi tik yukarda.
Hic dusunmeden pcx 125 al mis gibi binersin az yakar cok kacar sekli efsane parca ucuz senin icin daha iyisi yok
Pcx tu kaka kanka birak adam vespa istiyor ona en cok benzeyen fiddle
Bildiğim kadarıyla ehliyetsiz araç kullanmakla aynı yaptırıma sahip.3.000 lira gibi bi cezası var totalde,ehliyet işi zorda değil hemen halledin bence.
Bu arada tavsiyeler için herkese çok teşekkür ederim Sym Fiddle aklıma yattı gibi alıp seleyi bi vişne çürüğü deri kaplatıp bi app plaka takıp güzelce binilir gibi, olur da bu süreçte vespa denk getirirsem vespaya kayabilirim ama tekrar :)
vespa da yüksek model almadığın sürece 2. el satışın zor oluyor eger istersen lx150 ve primevera 150 ve gts 250 elimde mevcut yardımcı olurum.
ben de kesinlikle pcx tavsiye ederdim. :)