geç olsada sonunda doğru olanı yaptılar. hgs leri hemen 6. sınıfa geçirmek lazım.
Ne kadar HGS OGS ile işimiz olmasa da bu konuda sürücüler baya sıkıntılıydı. Geçmiş olsun sonunda doğru karar verebildiler.
motora bu tip teşvikler ümit verici çünkü istanbul trafiğini yapılıcak ne ek köprüler ne tüneller ne ek yollar nede başka bir şey çözer ancak bir nebze rahatlatır oda geçiçi olur
istanbuldaki araç sayısı 4 milyona yakındı en son hergünde 500-600 araba giriyor trafiğe yani ne kadar yol köprü tünelde yapsan o işin bir sonu yok.. en doğrusu alternatif araçlara geçmek gene araba al kapıda dursun ama şehir içinde motorla işini gör misal.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Nihayet..
Darkmoon'un belirttiği gibi özellikle İstanbul’un kurtuluşu motordur. Motor teşvik edilmeli motor parkları çoğaltılmalı.. Ama öncesinde hem motor kullananlara hemde diğer sürücülere eğitim verilmelidir.
Bugün Karaköyde arabayla trafik 60-70sularinda akarken kasksız "tersten gelen gerizekalı" ve türevleri yuzunden motora saygı sevgi azalıyo.
bu en doğrusu olmuş şimdi eskiye oranla motorsikletten daha çok gelir elde edebilirler.. eskiden bazıları plakayı kıvırıp katlayıp üstüne bir bez atıp geçiyordu şimdi artık o kesimdende tenezzül etmezler artık.. o yüzden eskiye oranla kaçak geçişler azalıp artı girdi olarak kasaya geri dönebilir.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben bu güne kadar hiç ceza geçiş ücreti vs ödemedimşimdi üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim valla
![]()
iletişim: aramulusoy@gmail.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)