G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı
Yorumlara bakarsanız ben integra alacaktım, büyükmüş ağarmış tü kaka diyor çünü arada 20.000tl fiyat farkı var adamın motorunun ederinden daha çokfiyat farkı var :)
Eğer imkan varsa. Üst serilere bakın, adama sorsan lastikler süper halbuki bildiğin tutunmuyor ama gariban napsin kötü dese gidip sıfır burgman alamicakki oyuzden kendini inandırıyor :)
Aksesuar yoksa ve sıfırdan pahalı istiyorsa şaşırmıştır, aksesuar varsa sıfırları kaç paraysa toplar yarı parasını motorun piyasası neyse ekler alırdım, çoğu kişi zaten gidip sıfır alamıyor, zamanında motor alırken sıfır parçalara %20-30 indirim almış adamlardan2. El aıyorlar ama satarken sıfır parasını ekliyor üstüne, kaldıki listesinden yedek parça alan görmedim.
250cc ile 300 arasında vergi fark etmez, ben gs alsam vergi 750tl idi tigerda 1500 motoru bikere beğendiyseniz gerisi boş.
Nacizane tavsiyem, gidin güzel bağlantı kurun indirim alın, motoru gönlünüze göre %25 indirim ile aksesuarlarını donatın, satarkende aynı bayiye gidip bırakın zaten motora zam gelmiş olur çok zararda etmezsiniz, ölücü çok bilmiş tayfa ilede zaman harcamazsınız.