kardesım. x10 ve dıgerlerı dıyorum
face'mden alıntı yapayım :
"330cc tek silindir makine var üzerinde. 33bg 32nm eco modunda bile oldukca yeterlı gozukuyor. ıslak debrıyajdan dolayı dıger scooterlardan bılındık rahatsız edici sesler mevcut değil. önde 280mm cıft arkada 240mm disklerle beraber abs standart. Asr kullanılan 2 motordan biri (diğeri yine bir piaggio,beverly).15litre depo ile uzun yolda cok rahat 500km devırebılırsınız. biraz(!-80cm) genıs oldugu ıcın her ne kadar cussesıne gore cok kıvrak olsa da scooterlardan alısıldık her bosluga gıreyım tarzınızın sonucları euroları havalarda ucurabılır.Sele yukseklıgı 76mm, ben 1.82 yim ve rahatca yere basabılıyorum,196kg kuru agırlıgı bu yuzden dur kalkta yormuyor.Standart on cam gogsunuze degecek ruzgar bırakmıyor, yanal ruzgarlarda yıne de temkınlı olmakta fayda var.Önde daylight arkada led stoplar,mercek far,zengın kadran,tus aydınlatması,yol bılgısayarı,bolca torpıdo ve saklama gozu,devasa bagaj,motor kapalı olsa da devrede olan 12v girişi,kalkmak istemeyeceginiz koltuk diger hos detaylar."
Sorularına cevaben : Gidişi 250 300 sınıfını ciddi üzüyor. Buna rağmen yakıtı aynı seviyelerde. Aşırı rahat ve konforlu. Otobüs gibi bir kullanım ve frenaj sunuyor. Ayırca fiyatı 0 olarak cok pahalı ama 2.elleri ciddi ucuza gidiyor. Muadili o fiyata yok bence. Servis aralıgı dıger scooterlara gore daha genıs oldugu ıcın de amortısmanı aynı sevıyelerde. 1 haftalık tatile topcase olmadan cıktık biz eşimle. Bagajı konusunda fikir vermiştir umarım

Binmisken kralına bıneyım dıyorsan x10 kesınlıkle ılacın.