abicim 6984-5 lerin orjinali 320 watt ciwarında olması lazım yanlış htrlıyosun galiba
Printable View
bence wattlara fazla takılmayın hepsı sallamasyon..
şu an jbl gto-938 ve alpine SPG-69C3 arasındayım ikisinden birini alacağım.
amfi
Bridgeable 4-Channel Power Amplifier
RMS Power Rating:
4 ohms: 60 watts x 4 chan.
2 ohms: 75 watts x 4 chan.
4 ohms Bridged: 150 watts x 2 chan.
ana ünite: pioneer 6900
1 takım oval (ikisinden biri)
jbl gto-938
Power Handling, RMS 100 Watts
Power Handling, Peak 300 Watts
Frequency Response (±3dB) 45Hz � 21kHz
Sensitivity 94dB
Mounting Depth 74mm
Cutout Diameter 151mm x 221mm
Impedance 2 Ohms (true 4 ohm)
Detachable Mesh Grilles
alpine spg-69c3
Güç Kullanımı
Maksimum Güç: 350 W
RMS Güç: 90 W
Boyutlar
Woofer Montaj Çapı: 15,0 cm x 22,2 cm Woofer
Woofer Montaj Derinliği: 7,6 cm
Genel
Frekans Tepkisi: 19 kHz ile 65 Hz
Empedans: 4 Ω
Hassasiyet: 91dB / W (1m)
jbl daha ıyı gozukuyoo.. verdıggın verıdıgıın verılere gore..
jbl decade bulursan al kurcalanmamış ama anfi ister 150 rms ;) bass ve tiz girişleri ayrıdır anfi ister ama bass bağlamana gerek kalmaz king derler ya buda king işte şimdiki 100 liralık ovallerin hepsi plastikten toplama bunun gövdesi dökümdür ona göre değerlendir yada pioneer 6988 oda bass kolonudur
http://images.gittigidiyor.com/3806/...38066604_0.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/...6598211ezh.jpg
kurcalanmamış çok zor ve kurcalanmayana sanırım çok yüksek isterler. körüğü değişen hoparlöre 200-250 istiyorlar.
o yüzden sıfır ve yeni nesil alacağım. yoksa seninle aynı fikirdeyim kalite konusunda.
dostum sahibindeni takip et ist biri var 6988 arada sıfır getiriyor gümrükten çıkarıyorlar fiyatları yüksek ama bence değer bir kere alıcan dandik cihaz almak pişmanlıktır:D:D
orj.. pionerr elimde mevcut uzun zamandır bende fakat çok fazla kullanmak nasip olmadı kendi aracımda da babamın aracında da pandizotu delmek istemediğimden dolayı takmadım eğer istersen foto çekip pm atabilirim.. akşama filan..
hayırlı olsun...
tüm yorum yapanlara fikir verenlere teşekkürler.
bizde teşekkür ederiz kardeşimm
benımde aklımda bı takım soru ısaretlerı war . kolon sıparısı werdım ama pioneer 500 watt . die sonradan baktım 3 yollu dıyor. 600 wattına baktım 5 yollu anlamadıgım olay bu 3yollu yada 5 yollu ne oluyor. bu 500 watt olan işmi görürmü acaba? ona gore sıparısı degıstırmeyı dusunuyorum.
saygılar.
Bence 500w olayına hiç takılma. Rms deger önemlidir hoparlörlerde. Benim bildigim 2 yollu da ses 2 hoparlörden geliyor. Tiz tuz hoparlöründen,mid bass ve mid range diğer hoparlörden gelir. Ama 3 yollu da her ses kendi hoparlörden gelir. Ses daha kaliteli olur sanırım. 5 yollunun esprisini bilmiyorum ama aynı mantiktir diye düşünüyorum.