Bunu ara ara bende düşünsemde birtürlü cesaret edemiyorum :D
Hadi anıl sen al görünce bende gaza geleyim bende alayım :D
Printable View
Bunu ara ara bende düşünsemde birtürlü cesaret edemiyorum :D
Hadi anıl sen al görünce bende gaza geleyim bende alayım :D
Kardeşine gel kardeşinee:) kanka Bizim sarı'ya taktığımız teyp duruyor pioneer 5350 ondan sonrada 6350 cıktı görüntü olarak aynılar sıfır almıştım bende 1300TL'ye düşünürsen onu satarım sana 15 gün araçta takılı dursun toplasan 5 kez açıp kapattık ;)
normal alcağın teyp ıle ındash arasnda 2cm fazladan bi çıkıntı var nesi var kötü görüncek anlamadım marka alırsın motoru bozulur elınde kalır şanstır bu sonuçta
İn dash arayanlar kenwood indash vardır bende bilginize :D usb yok ama baştan söyliyim :D
6-7 sene once icten cikmali Clarion in dash dvd player taktim play station filanda bagliydi,
araba ogunden bugune 15.000KM filan yapti sanirim ama hep kullandim gayet mantikli birsey ozellikle 106da ekran acildiginda o igrenc torpidoyu kapadigi icin tavsiye ederim.
Tam olarak ogrenilmek istenilen ne anlamadim, tek sikinti arka camdan ayna gibi gorundugu icin ekran olayina alisik olmayan yurdum insani ilgi gosteriyordu simdi her takside var :)
ekran halen duruyor fakat resimler bu bilg'de yok netten bulursam paylasirim.
Edit;
Ekrandan once bu teybi kullaniyordum, ve ekrani komple kapatiyordum simsiyah olacak sekilde kaliyordu, en ufak cikintiya yada araba icinde olacak kotu goruntuye dayanamam, orjinal tepy cercevesi ile cok kotu.
http://www.inest.co.uk/images/l2008.jpg
http://www.dndservices.co.uk/images/...m800repair.jpg
Bu arada bu teyp 10 senelik ama hala catir catir calisiyor :)
106 nın göğüsde güzel bir custom çalışma ile double da olur.. ama astarı yüzünü geçer ibrde orjinal takıntısı olan insan asla yaptırmaz.. bende ekranlı bir şey düşünülüyorsa hani klip izlerim film izlerim yada navigasyondan bakarım türü 3.5 luk yuvalara takılan 4.3 yada 5.1 ekranlı teypler var teybin kafası büyük ama gövdesi gene 3.5biraz 106 da hafavalandırma kısmını kapatır ama güzel durur düşüncesindeyim tabi görmeden bilinmez ama bence hoş durur o göğüsde..