User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Bluetooth ile Android telefondan/tablette video-müzik dinleyebileceğim sistem var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bluetooth ile Android telefondan/tablette video-müzik dinleyebileceğim sistem var mı?

Merhabalar;

Telefon-tablet teknolojisi baktığımız zaman teyp teknolojisine göre kat ve kat hızla ilerliyor. İnternete girme olaylarının da teyplerde olmadığını düşünürsek multimedia kısmını telefon/tabletten yapıp sadece sesin çıkışını teypten alabileceğimiz bir sistem var mıdır?

Demek istediğim video yada müziği bluetooth ile bağladığımız cihazdan kontrol edip sesi teypten alacağımız bir sistem var mıdır?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokia 5800 ve 4 kanal amfi kullanıyorum, aracımda teyp kullanmıyorum. Bu şekilde kullanabilirsin.
    Yada teybinde ve bağlayacağın cihazda aux çıkışı varsa direk netbook,notebook,tablet veya telefonu teybe kablo ile bağlayabilirsin.
    Bir diğer yol, bazı teyp markalarının üst seviye cıhazlarında bluetooth ile müzik dinlenebiliyor, ama hangi modellerinde; ayrıntılı bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iste bana video yada muzik dinlerken teypten ses alabilecegim bir sey lazim ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)