99 Civic Sedan Ön Kapı Kolonları Mid Almayı Düşünüyorum 16lık uyarmı yoksa 13 cmlikmi almalıyız?
99 Civic Sedan Ön Kapı Kolonları Mid Almayı Düşünüyorum 16lık uyarmı yoksa 13 cmlikmi almalıyız?
Kadına Etek Erkeğe Vtec Yakışır...
16 lar uyuyor. ben kenwood aldım hiçbir mdf işlemi yapmadan küçük bir kaç işlemle orjinal yerine oturdu.
az insan, çok huzur...
dostum orjinal kapı kolon yeri 16 cm lık fakat yuvası dar hepsı uyum gostermıyor fakat ufak tefek işlemlerle uydurulabiliyor kısacası 16 cm lık alın her türllü oluyor![]()
Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!
16 cm ks 65*5 var çerçeve oturuyordu ancak arkası oturmuyordu guzelce kesip birde arkasına izolasyon yapınca orjınal gibi oldu 16 cmdan şaşmamak lazım![]()
sagol rıdvan'ım
1 - merak ettiğim bu 4 adet kolonları degiştirsem güzel net bir ses alabilirmiyim anfi şartmıdır kaliteli ses için
2 - bizim önlerde orjinal kolonların markası nedir.
orjınal kolonların markası dıe bısey yok
kagıt konılı klasık araba hoparlorlerı.
oncelıkle aracında normal bı teyp kullandıgını farzedersek.
arka ovallerı degısırsen ses daha cok arkadan gelır onlerı degısırsen de kalıteye yavas yavas kulakların alısır ve ıkısıde yetersız gelır.
kısacası amfısız ses alırsın ama yeterlı olmaz.
bu gün temizlik yaparken önler Pioneer bende dedim honda bu yaparmı yapar dedim ama
aracın ikinci sahibiydim ihtiyar demek ki önleri değişmiş
aşını sesi sevmiyorum kaliteli ses cıksın yeter zaten teyp bile yok aracımda ucuz yollu birşey bakıyorum konsola uyum saglaması şart.
Hondada ek kasalarda iki marka hoparlör çıkar şaşırtıcı ama gerçek pioneer ve kenwood.
ikisinide görmüşlüğüm var. Ana konsol olarakta sony ve kenwood çıkmaktadır.
Ön arka takım ve kaliteli bir anfi ile çok güzel ses alırsınız.
pioneer önler cok şükür
arkalar kagıt gibi
tyep yok alırken neye göre almalıyız hangi özellik ön planda olmalı 4x50 ne ifade eder performans mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)