3 takım gto 6508 komponent
jbl gt 5 604 amfi
kicker l7
jameson d500 yada pionerr gm d 8601 mono amfi
1.5 farad kicker kapasitor
nasıldır eksik yonlerı nedır ? hangı urunun yerıne ne koyulmalıdır ?
yardımcı olursanız sevınırım)
3 takım gto 6508 komponent
jbl gt 5 604 amfi
kicker l7
jameson d500 yada pionerr gm d 8601 mono amfi
1.5 farad kicker kapasitor
nasıldır eksik yonlerı nedır ? hangı urunun yerıne ne koyulmalıdır ?
yardımcı olursanız sevınırım)
3 takım comp alıcaksan complarının 70 rms
almayı düşündüğün jbl gt5 604 40hm de 60rms verir 20hmda 70 yada 80 verir kısaca yetmez..
kicke l7 1000rms benim bildiğim
monoda jamesonu çıkart onun yerine başka gerçek rms değerleri olan markalara yönel.. 1000rms i besliycek anfide marka alırsan alpine audioson jbl v.b cepden baya bir parayı gözden çıkartman gerekir ortasınıf bir şey düşünürsen macoustic M 2000.1 D falan düşünebilirsin 2ohm da 1200 rms verisi var hadi 100-200rms düşük verse gene besler senin wooferı yada gene macoustic ile aynı kartı kullanan xetec 1500.1 falanda işini görür...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
3 takım component ne yapıcan ben pek onu anlamadım.. 2 takım yeterli olur bence illa rms i yüksek olsun diyorsan componentlerin rms değeri yüksek bir şey al misal hsk,kappa,typer,rs,dls ref serilerinden bunlara bakabilirsin 2 takım alsan zaten arabanın ciğerini sökerama tabi sağlam kalite bir anfiyle
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
benim önceki jettamda 2 takım infinity reference 6530cs kullanıyordum yetiyordu artıyordu bile.
bass olarak EARTHQUAKE DB-15 1200W 38CM SUB. kullanıyordum o da yetiyordu.
amfi olarak midlere jbl 75.4 kullanıyordum
mono amfi olarak forwell kullanmıştım.. mono amfi biraz dandikti ama idare ediyordu.
infiniti 6530 güzel bende onun bir üstü kappa serisi var şu anda.. zaten infitinin performance serisidir on numara.. infiniti 6530 da çok güzel müzik dinlenir ama arkadaş güç istiyor sanırsam spl tarzı bir şeyler yapmak istiyor en azından tercihlerinden onu anladım..
benim örnek için yazdığım sisteme ek olarak boss kapasitör 2.0 farad Doğubanktan kredi kartına 1.600tl 12 ay taksite almıştım.
hepsi de sıfır ürün. 2012 subat ayında alınmıştı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)