Bende kicker cıyım, sert severim :D
Printable View
Bende kicker cıyım, sert severim :D
3 ay kadar kenwood kullandım, yakın arkdaşıma sattım onun arabasında da dinlemeye devam ettim, ikisi arasında benim seçimim kenwood dan yana olur çünkü sert bas tonlarından hoşlanmıyorum, zırıltılar beni deli ediyor
cogu bas sever bnce sert bass ları deılde uzun basları sevıyor. yanlısa burda dusuyor ınsan aslında bn sert bass sevıyorum dıyor ama bı rockford u dınleyınce ulan ne guzel calısyor namussuz dıyor :D
kıcker sucks. kısacası
bu arada kenwood dada Kenwood KFC-WPS onerırım hem slım yer kaplamaz hemde boyundan buyuk ısler yapar
kickercı değilim asla ama kickerdan toplanmış arkadaşımın arabası var ses iyi tabi tesisat komple kicker anfiden ön arka complardan kapasitöre kadar :) ayarı yapan ustada eşinin ehli usta olunca ses kalitesi perdeleme mükemmel. benim başımı ağrıtıyor o başka :D
Kickerda öyle hafife alınıcak firma değil çok şampiyonlukları var kendi sitesinde görebilirsiniz :)
Kicker L7 kullanıyoruz bizim hoşumuza gidiyor baya önce kenwoodun bi serisini denedim kulağıma pek iyi gelmedi.Bence bi ses sistemcisine gidip ikisinide aracın üstünde deneyebilirsin.
piyasadan hazır kabin alıp kullanıyorsanız hangi bas olursa olsun zaten abzürt şekilde saçma çalıyor. kabin üretimi yapan yerler zamanında jbl gt4 serisinde kullanılan basslara göre kabin imal edip gün geçtikçe de kabin ve port ölçülerinde daraltmaya gittiklerinden zaten gerçekten tonlarının çok daha dışında çalmaktadırlar. en azından daha uzun bir port kullanarak tonlamada bir nebze olsun iyileştirme saglanabilir.
kenwood bence daha soft kıcker cok sert
imkan varsa punch p2. ama illaki ikisi arasında diyosan ben kenwood alırdım kicker çok sert. tabi zevk meselesi.
erkek adamın yuvarlak bass'ı olmaz :D KICKER L7.. :D
kicker her zaman sert vurur kenwood uzatır..
kenwood kicker ve pioneer in 400 rms lik modellerini kullanan biri olarak kesinlikle pioneer diyorum
benim arabada şuan tarihi eser bi kenwood var ve hala canavar gibi çalıyor o yüzden kenwooda karşı bi sempatim var bass alıcak olsam düşünmeden kenwood tercih ederim