Merhaba arkadaşlar,
2006 Makyajlı kasa Accord 'umun CD Changer ı çalışmıyor aracı alalı 1 ay oldu yeni farkettim çalışmadıgını, aranızda İstanbul anadolu yakasında tamir edebilecek bir yer tavsiyeniz var mı?
Merhaba arkadaşlar,
2006 Makyajlı kasa Accord 'umun CD Changer ı çalışmıyor aracı alalı 1 ay oldu yeni farkettim çalışmadıgını, aranızda İstanbul anadolu yakasında tamir edebilecek bir yer tavsiyeniz var mı?
Honda Civic 2000 1.6 iES
Honda Accord 2006 2.0 Executive Makyajlı
aynı problem bendede var 150 - 200 liraya usb kart okuyuccu bağlıyorlar yada 350 ye komple teyp var internette bende henüz karar veremedim ama tamir'e pek olumlu bakmıyorum en azından kendi aracım için![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Hocam Accord ların teyp panelinde klima kontrolude var o yuzden ucuz teyp ler ile olmuyor, uyumlu olanlar 1200TL civarından başlıyor navigasyonlu olanlar ayrıca direksiyon kumandası da iptal olmuyor. o yuzden şimdilik tamir ettirmek durumundayım, 200TL ye usb aparatı evet var onlarda en fazla 8GB usb bellek destekliyor.
Honda Civic 2000 1.6 iES
Haklısın hocam, biraz araştırma yaptım 16GB destekliyormuş usb çevirici aparatlar. onu almaya karar verdim artık.
Honda Civic 2000 1.6 iES
Geçmiş olsun. 2003-2007 arası Accordların hidrolik direksiyonlar beraber klasik sorunu CD Changer.
Önceki Accordum'a 1200 TL'lik navigasyonlu kitlerden taktırmıştım ben de. Çok kaliteli değil, tavsiye etmem pek. Ayrıca klima panelinin altındaki ahşap kaplamalı bölümün üst kısmında da işlem yapılması (kesilmesi) gerekiyor. Orijinale geri dönmek istersen sıkıntı.
Bu konu Accord Facebook grubunda çok tartışıldı. Genel kanı USB çeviriciden yana oldu.
CD Changer'i tamir ettirenler de vardı. Bu işten anlayan iyi bir teypçi halleder. Ankara'da olsaydınız bir iki yer tavsiye ederdim. Ama İstanbul'a elimiz uzanmıyor maalesef.
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)