s3 8p aracıma zenec takmayı düşünüyorum zenec nasıldır aracında kullanan varmıdır ?
bu arada ilk amacım rns-e takmaktı rns-e daha ucuz fakat hiçbir özelliği yok sd kart harici navigasyon bile çalışmıyor türkiyede
s3 8p aracıma zenec takmayı düşünüyorum zenec nasıldır aracında kullanan varmıdır ?
bu arada ilk amacım rns-e takmaktı rns-e daha ucuz fakat hiçbir özelliği yok sd kart harici navigasyon bile çalışmıyor türkiyede
Team PAŞAOĞLU
uzak dur menüleri ve açılması çok yavaş dokunmatiği felaket. Adamı deli eder. Tam benim arbaya takıcaktım arkadaşın ibiza cuprada vardı 2 hafta bende kaldı araba. Ciddi kanser etti kullanırken.
IN BOOST WE TRUST
zenec ?
emin misin başkan zenec i kullandığından.
ben golf ümde kullanmıştım, hiç o kadar dediğin gibi değildi.
cem ben de araştırdım bir ara vazgeçtim sonra,
ZENEC 2500TL civarında,
Cylone u da meth ediyorlar aslında ona da bakabilirsin.
geri görüş kamerası dahil bi ara hepsiburada.com da 1300TL falandı..
demirusta.com var sarıyer tarafında yeri,
bizzat oraya gidip test edebilirsin elinde oluyor genelde hepsi...
Loading...
Zenec'in eski modellernin dokunmatiği ve menü geçişleri biraz yavaş kalabiliyor günümüz modellerine göre ama 2014 sonrası bütün modelleri gözü kapalı alınır en kaliteli 2.parti ürünler VW grup için.
Audi deki RNS lerin Vw dekinden ne farkı var ki acaba? Bende RNS510 var. Canavar gibi..
yok çalışmıyor hacı geç onu,
ZENEC emin ol RNS yi gram aratmaz hatta daha bile iyidir bence
sonuçta ZENEC de, bluetooth, navigasyon gibi artılar var ve ek olarakta sd kart usb iphone media socket gibi şeyler olduğu gibi dilediğin formatta film müzik çalabilme gibi flexible olaylar mevcut.
gözün arkada kalmaz RNS takmadım diye, rahat ol...
Loading...
Valla cupra 2013 model de zenec ne model bilemiyorum. Direksiyon altındaki el modülü falan çalışıyor uyumlu. Ama alet beni bildiğin deli etti. 20 sn açılan müzik sistemi mi olur abi. Kronometre tuttum yaw 20 sn sürüyor bastıktan sonra açılıp ses vermesi. Radyo dinleyecem istediğim kanala gidemiyorum alet parmağımı tanımıyor. Sözde dokunmatik ekran. Dedim çekiçle çalışıyor heralde.
IN BOOST WE TRUST
knuyu geç gördüm
aracımda zenec 2011 var. 2015 nasıldır bilemem ama o teyp için gereksiz çok pahalı. 1000 tl ye navix nevcox herneyse o markaların iyi ürünlerini alabiliyosun.alper abinin dediği gibi yavaş cihaz özellikle navigasyona girmesi epey yavaş. ben dokunmatiğinde falan sıkıntı yaşamadım normal standar.bide kaliteli duruyor okadar. zenec alıcaksan 2. el faturalı al daha iyi sıfırı çok para
Düşünürsen zenec 2011 var sorunsuz aracımda kullanıyorum araç satılacagı için çıkartıcam satabilirim
Aracta bose varsa zenec takmazdim, rns-e led ekran devam![]()
ZENEC 2011 d kullandım 2 kez süper kaliteli bir cihaz tavsiye ederim
Konuyu yeni gördüm, ben de yakın zamanda benim A3e Zenec 3131d aldım.
Senin gibi rns-e alacaktım fakat görsel dışında hiçbir özelliği yok, çalışmıyor.
Gayet memnunum, yol bilgisayarında bile navigasyon yönlendirmesi çalışıyor. Araba direk fabrikasyon navigasyonlu gibi oldu.
Ses kalitesi de audi concertten yüksek, dokunmatiği de iyi bence ilk anda cep telefonu veya ipad tepkisi beklesen de alışıyorsun.
Fiyat yüksek doğru, 3000den 2300e düşünce aldım ben o da sırf arabaya hem yol bilgisayarı hem direksiyon tuşlarına uyumlu diye, çakma cihazlara girmek istemedim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)