onda 3.5 ekran vardı yanılmıyorsam ondan dedim klip falan.. :) aklında olsun bir capasitörde al ne olur ne olmaz 2 faradlık falan. iki anfin var..
Printable View
Aku aldik :)
@phantom abi bi focallerin sahte olup olmadığını 2. elde anlamanın yolu nedir? Birde anfi olarak DLS RA40 düşünüyorum sen nedersin
DLS bilinen bir marka, piyasadaki rezil amfilerden daha iyi olmasını beklerim.
aletleri yurtdışından alın diyecem ama ebay'i de hakladılar... :mad:
DLS'in sitesinden özelliklerine baktım, gayet pro bir şekilde yazılmış. devre tasarım & kalitesinin ortalamanın üzerinde olacağını tahmin ederim. yanlız GET ile falan al, baltanın teki bozup sana satmış olmasın.
onu anladım abi :) şimdi çift basa çift anfi mi lazm bu basslar kaçlık olmalı koltuk arkasına kabin yaptırıp 2 sini de yan yana kapatıp hatta anfi veya anfileri de aynı here doldurup bagajı da çok fazla meşgul etmeyecek şekilde bi düşüncem var. istediğim tatlı çok yüksek olmadan güzel güzel dinlemek bunun için orijinal üstündeki teyp ve hoparlörleri değiştirmeye gerek var mı
:sinir:Dostlar lutfen konuyu zehirlenmeyelim konu açmak zor bişey değil. Simdiden Teşekkür ederim.
♢
♢
♢
2 subwooferin toplam gücünü karşılayabilecek 1 adet mono amfi ile beslemek en basiti. yaptıracağın kabinin subwooferin istediği litreye uygun olması gerekiyor onun dışında istersen tavana koy o senin bileceğin iş. orjinal teybin rca çıkışı olacağını sanmıyorum. Bu yüzden araya deck çevirici türü aparatlar bağlaman gerekicek. Buda seste kayıp yaşamana sebep olucak. Bende şuan orjinal teyp kullanıyorum. Orjinal hoparlörün subwooferin altında kalırsa sesi duyamazsın ve memnun olmazsın
''amfi çıkışı mevcut değil bu konuda 2 alternatif var 1.si deck cevirici takıp orjinal hoparlor çıkışını amfi çıkışna çevirirsi deck çevirici 60 tl lik bir parça. ama ses kalitesi deck ceviricin ile sınırlı olur (pek tavsiye etmem) ki yapmadım.
2. alternatifinse teybin içini açıp oradan direk amfi çıkışı alma durumunda oluyor. burada işinin ehli birisi yaparsa bu işi orjinal amfi çıkışı olmuş gibi oluyor. ilk etapta aracınıza yapacağınız herşey uğraştırıcı olacaktır cünkü hiç bir alt yapı yokken siz bir işe giriyorsunuz. yani alt yapı çalışması kablo vs vs olacağı için biraz uğraştıracaktır ama güzel bir setup ve güzel urunlere değecektir''
böyle bir yorum buldum ama içerden alınabilir mi?
Bugün yola gittim 1 saat falan dinledikten sonra ses kesildi. Teyp çalışıyor ses 0, baktım anfi kapanmis. Teybi kapatıp açtım subwoffer çalmiyor. Önler caliyor 1 -2 dk sonra ses tekrar gidiyor bakiyorum anfi kapanmış. Teybi açınca anfiden tok diye tek sefer ses gelio okadar ses geliyor. bağlantilarda bişey yok gibi. neden olabilir anfi mi cortladi ki
Eşim yılbaşı hediyesi erkurt izolasyon almış bana. Gözüm ayrıldı nerden bildiyse saskinim şuan
darkmoon anfinin bi kanalı gitmiş. duzelir mi acaba yada satılır mı ki bu haliyle kac para eder bu haliyle alanda madur olmasın