Rakam düştükçe kalınlık artıyordu sanırım..Yani 0awg,2awg den daha kalın gibi.Yanlıs hatırlamıyorsam tabi
Printable View
Rakam düştükçe kalınlık artıyordu sanırım..Yani 0awg,2awg den daha kalın gibi.Yanlıs hatırlamıyorsam tabi
Galiba öyle. Kalınlık artıyor rakam düştükçe. Ama tuhaf. 0 awg den kalın kablo yokmu şimdi. :D Eksi rakamlara doğrumu gidiyo.
0 awg ve gauge tamamen aynı mm karşılığıda 8.25 mm
daha önce arkadaşımda 1 awg kullandık çok akım çektiği için geç çalışma yaptı, 0 awg tavsiye ederim Şuayb abi
aktepe soundda çeşit çeşit birsürü kablo var ama 2 awg işini görücektir 0 awg kablolar bildiğimiz cevizli sucuk gibi duruyo :D arabanın içinde dolandırmasıda zor olur 0 awgyi :D
bagaj ne yapmıs ki aku alınmıs? bu akulerdekı alınganlıkta hıc cekılmez!
not: artık ınce esprı yapmıyorum sevıyeyı dusurdum ıdare edın....:)
Oto muzik sisteminde 0awg olarak geçiyor tabiki markaya göre değişiyor
Stinger araç içi kablolamada en iyi markalarından biri
0awg kablo metre fiyatı olarak 19-21 tl arası değişiyor.
Birde daha düşük kalıtede bir marka var fiyat landırma olarak 13tl
isterseniz yardımcı olurum
http://i55.tinypic.com/2nqs60k.gif
Şöyle birsey buldum sanırım sıfırdan ötesi 00-000-0000 diye gidiyor anlasılan :):)
Benim arabada tesisatta 0awg kicker var kalınlıgı normal akü kablolarına göre ne büyüklükte bilmiyorum ama yılan gibi bisey :):) O kalınlık aküyüde kaldırır diye düşünüyorum.Bendeki kabloda linkteki kablonun aynısı
Kicker 0 awg Grand Zero Digital Göstergeli Sigortalık sahibinden.com'da
1/0 - 2/0 - 3/0 - 4/0 diye gidiyo sanırım kabloların kalınlıkları :) yanlış biliyoda olabilirim ama böyle hatırlıyorum :D
Yarın size uğruyayım. Bu arada bu kadar kalın kabloyu halı altından geçirmek. Hemde 2 tane geçirmek zor olucak. Çünkü akünün eksi kutubunu şaseye vericem ama genede eksi içinde kablo çekip orjinal yerine vericem. 1 yada 2 awg kullanabilirim. Şu kabloyu birde canlı göreyim.
Olm o ne demek sigorta kutusundan marştan. Bir tane kablo gidecek. Orjinal kutup başının kablosu nereye gidiyorsa oraya bağlancak. Artı kutubu elli yere bağlayamacaz ki.
kanka sizde tesisat nasıl bilmiyorum ama 106 da akü yü bagaja alırsan,
bizde akü + kablosu ahtapot gibi küçük ve büyük sigorta kutusuna gider, aküyü bagaja aldıgında, küçükten büyük sigorta kutusuna kablo yapıyorsun ve büyük sigrta kutusundan + ya kablo çekiyosun.. senin + kablonda kaç tane ayrım var ?
o senin dediğin gibi değil haberin olsun..
2x2awg cekmiştim ***** 0 kalın oldugundan heryerden gecmiyor onun yerine 2awg sagdan 2 awg soldan gayet sıkıntısız oldu
biz kendi yaptığımız makinalarda 60 amper akü için 35 mm2 kablo kullanıyoruz.. kullandığımız motor 2 lt dizel deutz 912 tip motor, marş motoru kalkış anında en fazla 10 amper çekiyor zaten..
herhangi bir sanayiye gidersen bulabilirsin bu kablodan, kablonun üstündeki plastikte yazar 35 mm2 diye..
mt si 25-30 tl civarı oluyor
kanka baktım ben 2awg kullanmısım ki yeterli olucaktır. işaret parmağı kalınlıgı var, 0 awg biraz kalın kaçar, bağdata kaçak hatmı çekicen :D 2awg iş görür
kablonun uclarını bakır al bu arada
http://i51.tinypic.com/25qf860.jpg
0 AWG kullandım ben