Az önce ben de gördüm gazete de, passat gitti peşinden ne oldu acaba sonucu ?
Yaptığı çok büyük terbiyesizlik, kaçmakla iyi etmiş, dursa yok yere milletin başını belaya sokar.
plakası belli umarım en ağır cezayı alır![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
valla orasını bilmiyorum. haber niteliği vardır diye açtım videolar bölümüne taşınabilir![]()
TeamPASAOGLU
Küfürün adını günah koymuşlar..
Adam öldürmeye teşebbüs resmen. Yakalayıp sabaha kadar döveceksin böylelerini. Cliodaki insanlara da geçmiş olsun inşallah iyilerdir
Çok kötü bir durum. Araba sürerken sürekli aynadan arkamı kontrol ederim. Böyle bodozlama gelenleri fark edersem yolu açıyorum bana vurmasın diye. Tabi bir anda olan bir şey insan her zaman fark edemeyebilir.
Bu arada kameraya çeken arkaya neden kamera koymuş anlamadım
Haberlerde şimdi gördüm. Clio'daki insanlarda inşallah birşey yoktur ve bu şerefsiz bir an önce yakalanır. Clio'dakiler de gerçekten şanslılar araç kamerası herşeyi açık ve net görüntülemiş.
O anda dursa direk sakat bırakırlardı o ibneyi..
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
yalnız o şerit değiştiren clio ne ayak ya, neden şerit değiştiriyor, üstelik geçtiği şerittede yine biri varadam makasını atıp gidecekmiş , en sağdaki frenleyip , bu spin atan clio salak salak şerit değiştirmeye kalkınca kazaya o sebep olmuş bence
![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Şükretmek lazım daha beter bir durum bile olabilirdi Allah korumuş.. Mutlaka bulunur, passat s.. yere kadar kovalamıştır bence o herifi..
Farz oldu ben ikinci kamerayı da arka cama monte edeyim.
Büyük konuşmayayım da, Passat'ın sahibi olsam, peşini bırakmazdım.
2 gün öncede trabzonda oldu bir kaza çok feci bir kaza biraz daha dikkatli olalım ya
Trabzonda feci kaza: 5 ölü!
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
yazık ya o arabadakileri düşünüyorumda adam belki evini arıyor hanım çayı koy az kaldı geliyorum diyor diğeri bir yere gidicek hiç yok yere kendilerini kazanın ortasında buluyorlar.. çocuk korkmuş kaçmıştır onu anlarımda teslim olmuştur inşallah..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
uzun süredir bu işlerin içindeyim ama makas olayı en nefret ettiğim şey, çoluk var çocuk var, yaşlısı var, hastası var, çevrede bir sürü insan dolu araçları kullanarak aralarında eğlen. git boş/müsait yolda kendinden başkasını tehlikeye sokmadan drag mı yaparsın, sıfır mı çizersin, yanlar mısın, roll mu yaparsın ne *** yersen ye.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Tamam bütün kusur audinin, ama dikkatimi birşey çekti audi clioyu rahatsız ederken ivmelenmeye başlıyor ve hızını artırarak makasa giriyor. Clio adamın makas atacağını az çok tahmin etmiştir, ancak buna rağmen o da gaza basıyor(soldaki clioya göre bakarsanız araç hızlanıyor) yani bana bile bile lades olmuş gibi geldi. Şu da var, sollama önceliği clio da olduğundan bu durumda da clio haklı oluyor.
men dakka dukka.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)