çok geçmiş olsun.. özel değilse aracın kaza sonrası fotoğrafını paylaşabilirmisiniz?
anladığım kadarıyla lüleburgaz-çorlu yolunda oldu bu kaza..
rol yaptığınız saati bilmiyorum ama o yolda kamyon araba tır traktör fabrika servisi şehirler arası minibus vs. olmaması büyük bir şanstan başka birşey değil, trakyann en çok kullanılan şehirler arası yollarından birisi..
bir de önünüze o kavşaktan fabrika servis otobüsü çıksaydı neler olurdu acaba??
başka insanların da hayatını tehlikeye atıyorsunuz, iyi ki bir başkasına zarar vermeden atlatılmış bu kaza..
Rol yaptigimiz saatten bahsettim ben yol bombos.millet kamyonlarin tirlarin sagindan solundan geciyor rol yaparken.
Burdada arkadasin bi hatasi war adi ustunde kaza !
İnstagram:
guven_arabacioglu
Cok gecmis olsun, icinden arkadasinizin sag cikmasi buyuk sans olmus, ciddi hizli.
ben çorluluyum, edirnede akrabalarım var, 2 sene de lüleburgazda kaldım,
o yolu çok iyi biliyorum, iniş çıkışlar da var.. yediğiniz haltı masum gibi göstermeyin, o yol 110 km hız sınırı olan, Edirne, babaeski, lüleburgazdan çorluya ya da tekirdağa gidenlerin(şahıs+ şehirler arası taşımacılık yapanların) kullandığı, günün en az 8 saati fabrika servislerinin fink attığı bir yol, anlattığınız gibi boş dümdüz bir yol değil..
Kameraya çeken araç, ilk sola girme girişiminde bulundu sonra vaz mı geçti ?
Bu sebeple yavaşladı ve girmesi gereken ikinci sola geç girdiği için arkadan tedbirsizce gelen Beyaz Corolla'yı şaşırttı mı ?
Bak arkadasim kac yil kaldin ne yaptin bilmem.bende hayatim boyunca o yolu kullandim.pazar gunu saat 2 sirasi yolda kimseyi bulamazsin kaldi ki 1 km lik bi alanda anlik 180-190 km hizlara cikilan zamani gelince birakilan bi rol.her hangi bi tehlike vs yok.
Rol yapanlarla alakali bi durum degil.arkadan elen arkadas (rolle alakasi olmayan) zaten yoluna dewam edicekmis corluya gidicekmis gaz kesmemis hata yapmis alaha sukur yasiyor baskasinada zarar vermedi.kimse bole bi hataya dusmesin diye acilan bi konu zaten.
Bilmem anlatabildim mi ?
İnstagram:
guven_arabacioglu
arkadaşım benim hayatımın 29 yılı trakyada(çorlu ve lüleburgaz) geçti, 3 yıl zentivada çalıştım, gayet iyi biliyorum o yolu, ben o saatte çok gittim çorluya, anlattığın gibi değil
bir gün birinin vebaline gireceksiniz, umarım sadece birbirnizin vebaline girersiniz, bari yola çıkmadan once söyleyin de arkadaşlarım akrabalarım çıkmasın o yola
Rol yapmak zaten basli basina yanlis ve tehlikeli.
Bu forumunda emin ol yarisindan cogu rol yapar yapmistir.oleyse akrabalarina sole turkiye nin hic biyerine cikmasin rol harici yarisanlarda cok.
Ben sana demek istegimi bi tehlike olmadigini rol yapanlarin bi alakasi olmadigini anlatamadim.kavsaga gelince ve ya baglanti yolu yada yolda araba olunca mal gibi gazlicak yada gazlayan insanlar degiliz.
Kazayi yapan arkadas rol bittikten cok sonra geliyor zaten sagindan gelir gecerim yoluma devam ederim diyerek buyuk bi yanlis yapiyor kaymaya baslayinca yoldan cikiyor.
Rol yapan ve ya rol yapanlarla bi alakasi yok.
Oke.
İnstagram:
guven_arabacioglu
tamam burdan role cıkıcagımız zaman haber verıcez sana akrabalarına haber verırsın nekadar bilincsızce bı yaklaşım vıdeoda baska arac gördunmu demekkı trafık yeterınce sakinmiş ki basılmıs roll yapanların deıl ızleyenın suclu oldugunu anlamısta deılsın sanırım. ayrıca burdakı rolün tehlıkesını dusunecegıne istanbuldakı rollerın tehlıkesının derdıne dussen daha ıyı edersın orda trafıkte basılıyor burda ise şehırler arası bır yol![]()
Yol bu arkadaslar buyutmeyin 200+ larida hic bi zaman gormedik.
Abartmiyalim konuyu yanlis yerlere cekmiyelim.
Hizli araclarida denicegimiz zaman surekli otobana cikariz burdaki otobaninda ne kadar sakin oldugunu bilen cogu kisi war.
Burdaki kazanin rol ile bi alakasi olmadigini acaba kac defa solicem ?
İnstagram:
guven_arabacioglu
Büyük yaralar almadan o arabadan sağ çıkmışlarsa verilmiş sadakaları varmış hakikaten başkalarına çarpmamaları da ayrı sevindirici. Hepimiz arabalara sevdalıyız direksiyona geçince sakin kalamıyoruz ama biraz daha dikkat lütfen. Video çeken araca çarptığını düşünemiyorum bile o hızda.
Büyük geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması sevindirici. Corollacı keşke duramayacağını daha önce farkedip fren falan yapmadan pas geçseymiş kavşağı, biraz paniklemiş sanırım...tekrar geçmiş olsun
bazılarınız okumadan yorum yapıyor
adam 100 kere yazdı
kaza yapan başka birisi , rolling yapan değil
2 kişi roll yapıyor , arkadan gelen belkide tanımadıkları toyota gaza geliyor
kaza yapan toyota
o da nasıl bir gidişse, kamikaze gibi
demekki siz de okumuyorsunuz Maxi,
Kaza yapan arkadasimizdir diyor ilk mesajda
o yolu kullanan birisi olsa böyle konuşabilecek misin ?
İstanbul benim bulunduğum bir yer değil, o oradakilerin sorunu, dediğin yolda traktör bile atlıyor tarladan yola, sen doğduğunda ben o yoldan edirneye gidip geliyordumtamam burdan role cıkıcagımız zaman haber verıcez sana akrabalarına haber verırsın nekadar bilincsızce bı yaklaşım vıdeoda baska arac gördunmu demekkı trafık yeterınce sakinmiş ki basılmıs roll yapanların deıl ızleyenın suclu oldugunu anlamısta deılsın sanırım. ayrıca burdakı rolün tehlıkesını dusunecegıne istanbuldakı rollerın tehlıkesının derdıne dussen daha ıyı edersın orda trafıkte basılıyor burda ise şehırler arası bır yol
13 saniyelik videoda tabi araba olmayacak, başından gönderin videoyu da görelim
neyse ne haliniz varsa görün, sonra birileri kaza yapıp ölünce ah ah vah vah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)