Tüh yinemi döven yok :)
Printable View
Tüh yinemi döven yok :)
Trafikte seyir eden her araca saygım var. Olabildiğimce dikkatli olmaya calısıyorum. Şimdi eli vicdana koyarak konusmak gerek, evet hepimiz zaman zaman bazı trafik kurallarını ihlal edecek hareketler yapıyoruz ama bu daimi bir durum olmuyor tabiki. Ama aynı durum motorlar için geçerli olmuyor. Burada motor kullanan arkadaşlarda dürüst olsunlar. Ben trafikte ne kadar motorluya denk geldiysem büyük-küçük hacimli hiç fark etmiyor %99'u şeridinde gitmiyor. Ben onu aynadan takip etmek zorundamıyım ? Saniyesinde bir sağda bir solda. Çukurdan taştan kaçmak için sağa sola manevra yapınca motora vursam olay olur motoru fark etmedim olur. Ama işlerine gelince şerit aralarından diplerinden gidince kimse bişey demiyor ? Eğer motorlu fark edilmek istiyorsa kardeşim şeridinde gidicek, hata yapıyosam sinirlenmektede haklı olur. Şahsen videodaki gibi hata yapmıs olsam özür dilerim, ama yok ben seni döverim youtube'a koyarım gibi laf ederse o kaskı parçalayıp ona yediririm orası ayrı mevzu. Hatadır olur özür dilenir devam edilir. İnsanlık ölmedi. Artistliğin lüzumu yok.
budamı gol değil
Motorda kullanan biri olarak videodaki bu herifi diğer motor kullanan kişilerle ilişkilendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum.
Başka bir yerde de yazmıştım yine yazayım bu konu sadece araba kullananların bilgisizliğinden yanlış yorumlanıyor. Trafik kurallarına uygun giden bir motorcuda olsa motor Sürücüsü araba gibi bir şeridin ortasından gidemezsiniz. nedeni ise eğer giderseniz Arabanın ortalayarak üzerinden geçtiği yollar üzerinde bulunan Çukur, hayvan ölüsü, taş herhangi bir cisimle çarpar ve düşersiniz. motosiklet Güvenli Sürüş eğitimlerinde bu eğitim alan herkese verilir. Bir Arabanın arkasından ayna hizalarından Arabanın onu görebileceği pozisyonda giren bir motorunda dibine girmeyeceksiniz.
bunun dışında nasıl arabayla apaçilik yapıyorsak (aramızda makas atmayan var mı?) , motorla yapana da Saygı ve Anlayış gösterip dikkat edeceğiz. Tabi motorcuda arabacıya SAYGI ve Anlayış gösterecek. Bu kadar basit.
Bu kadar yazdım sonuç aslında tek kelime. BIRAZ ANLAYIŞ.....
samatyada sahıl yolunda gıderken trafıkte , sagıma gırdı gecemedı sola alcak mesafemde yok önumdekı nın dıbındeyım manevra sansım hıc yok anca öndekı ılerlıcek alcam sola vs,abanıyo bu kornaya öne aldım gecerkende aq lu bişiler dedı net duydum,ılerde gördum saga park etmıs sepetten bısı alıyor restaurantın kuryesıymıs,ındım sen dedım o kufuru bıdaha et bakıyım dıye ya abı oyleydı buydu ,kolum kaskının içindeydı en son,o camı kapatmayı unutmasınlar o kadar gıyınmek bosa gıtmesın :D
yok yaw basımdan gecen baska mevzuydu bu korumaları gıyınce robocop oluyolar dogru kaskıda kapasınlar unutmasınlar dıye yazdım usttekı msja karsılık
bu mavi motorluyu techten biri ayıklar demedi demeyin :D
bi güncelleme çekelim :)
(şimdi konunun hortladıgını gören arkadaşlar bi temiz dövdüler diye sevinip konuya girecekler ama sanırım hala akıbeti bilinmiyor arkadaşın :) )
Gene mi dayak yemedi tipini düzlediğim
lan 3 senede bulunamayan sarkilari bulduk bi su dingil kaldi bide gorkemcimizin baykusu :D
Güncel çeken arkadaş façan yansınn emii bende dedim aha dayağa yedi diye :hehe:
Yinemi gol değil ya :D
Yapma Volkan!.. :)
Bir heyecan baktım ben de ama birşey yokmuş henüz.. :D
arkadaş kendini kedilerine verdi pek salça olmuyo trafik videolarında da arada kesin dövmüşlerdir de koymuyodur :D
motoru monte etmişlerdir kesin oyüzden durulmuştur.
Valla bi hevesle baktım yine gol degil. En sonunda iyi birine denk gelecek ama ne zaman :cool: