döven olursa kafasındaki kamerayıda alsın uzasın gitsin akşamına hep beraber izleyelim :D
Printable View
döven olursa kafasındaki kamerayıda alsın uzasın gitsin akşamına hep beraber izleyelim :D
Ben de motor kullanmayıp da nolursa olsun motorculara empati yapmaya çalışan , olabildiğinde efendi giden motora yol veren , sağanak yağmurda cam açıp eliyle yol veren anlayışlı biriyim.
Fakat motorcu da taşıt gibi davranacak , her bulduğu delikten geçmeye çalışıp milletin başına iş açmayacak..
Bu manyağa gelirsek , aslında bir çok durumda fikir olarak haklı. Eleştirdiği çoğu araç hatalı hareket yapıyor. Fakat vahşi batıda değiliz ki eline silah alıp adalet dağıtasın , hayvan terbiyeciliği oynayasın..
Eskiden ben de çok fazla tepki verirdim trafikte yanlış hareket yapana. Zamanla anladım ki 20-25 yaşına gelen adam daha fazla eğitilmez. Olacağı neyse olmuştur. 20 -25 yaşına kadar aldığı terbiye , saygı ve görgü kuralları onu su katılmamış bir hayvana çevirdiyse , bir de potansiyel bir angut olma ihtimali çok yüksekken ; trafikte nasıl hareket edileceğini öğretmeye ömür yetmez.
Çok çok zor pozisyona sokmadıkça tepkiyi düşük tutmak herkesin yararına...
dün geecyolda gidiyorum arkamda bi motorlu arakada bi sağımda bi solumda dedim belasını bulacak derken sağa viraja girdim adam solumda araba sola cekiyor motorcu hala solumda aklıma bu geldi lan dedim simdi kasma bırak direksiyonu girerken o düşünseymiş diye koyacam 2-80 uzayacak sonra olum yukarda allah var hakim ol kendine diye diye cıktım o virajdan ama siz bide bana sorun.
Can Topçu (Sevilmeyen Adam) 43 dakika önce (düzenlendi)
+Mugo Ayan ne ordusu amına kodumun bebesi ben senin gibi götümü başkasına dayamıyorum kendi götüme güveniyorum. sen ne ordusundan bahsediyosun amına kodumun apaçisi. bu arada ana bacı küfür cinayet sebebiyse senin ***** bacını s***keyim ozaman gel öldür beni.
mugo ayan diyalogları efsane 5dk dır gülüyorum aralıksız :D
Mugo Ayan 1 gün önce (düzenlendi)
OKU CEVABINI BEKLİYORUM
ßak Oglımm millete artislik yapıyon hadi tamam diyom
ama küfür oldugu zman ben deli oluyom
artislik yapmıyacan Kfür etmicen !
ben esenlerdeyim götün yerse gel semtime motorundan sağ çıkamazsın sana söyleyim...
tofaş şahin aracım var dostlarla geziyoruz senin gibilere ayar vermek benim için farz...önümüze çıksan diye yolunu gözlüyoruz.. yaşım 25 tam 17 dosyam var bu sözler masal gelebilir saana masal değil hayat hikayemdir haa.
tekrar söylüyorum GARİBANLARA ARTİSLİK YAPIYORSUN GÖTÜN YERSE ADAMSIN YA SÖZDE ADAMSIN YA GEL BENİM ÖNÜME ÇIK ARTİSLİK YAP BAK NE OLUYOR ONDAN SONRA GÖRÜRSÜN.. AYIKTIN SEN,
Daha az göster
Yanıtla ·
9 yanıtın tümünü görüntüle
Can Topçu (Sevilmeyen Adam) 15 saat önce
amk kürdü
ahahahah adam destan yazmış cevaba bak ahaha :D
Eleman sıkıntılı bi tip, bunun haklı olacağına inanmıyorum nedense, sürekli el kol yapıyo kendini haklı gösterebilmek için, kendini bu işe adamış, sopa yesede akıllanmaz bu
Muhtemelen hiç bir zaman sonu gelmeyecek ve çözümü olmayacak bir tartışma.
Motorcular hep haklı arabacılar hep haklı.Fikrin ayrıldığı yerler aslında aynı biri pizzacı tarzı dediğimiz motorcular,diğeri de makasçı tarzı dediğimiz arabacılar.
Benim son 2 senedir gözlemlediğimiz otomobil sürücüleri motorsiklet sürücülerine motorun markası ve büyüklüğüne göre saygı gösteriyorlar.
Xmax zx6r hayabusa tekrar xmax400 ve goldwing kullanan biri olarak xmaxle yaşadıklarımın hiç birini ne hayabusa da ne de goldwingte yaşadım.
Belki şanstır kısmettir yada bana öyle denk gelmiştir ama goldwingte nedense herkes yol vermeye çalışıyor.
Yani bu işin bir çözümü yok.Başına bela almak istemeyen otomobil sürücüsü dikkatli olacak.Canı kıymetli olan motor sürücüsü de yani hepimiz 2 kat dikkatli olacaz.
bu motorcuya denk gelmek icin son zamanlarda o güzergahda hatalı araç kullanan arkadaşalrımz var
Az evvel moto kurye sağ aynama vurdu sağımdan kaldırımın sıfırından geçerken yaptı bunu. Aynaya birşey olmadı geri katlandı sadece ama insan bi el eder özür diler değil mi ? Yok arkasına bile bakmadı. İlerde ışıklarda duruyordu bende arkadan vurdum. Arkasını döner dönmez benim olduğumu gördü ağzını açamadı. Arabadan inseydim bütün sinirimi boşaltırdım aslında ama yanımda annem vardı eli ayağı titremeye başladı bende bıraktım.
Motorcular şerit aralarından kaldırım diplerinden gitmeyi kendilerine hak görüyorlar. Bende inadına zikzak çizerek gideceğim bundan sonra. Gelsin o go procu beni çeksin. Filmin kralını izletirim size :)
Kazadır, olur. Bir kusura bakma demesi yetecekken aldırmayıp giderse, kısasa kısas haktır. Zaten o da bu yüzden ses çıkarmamış ya, hayvanlığımın diyeti demiş ;)
Beyler bu arada küçük bi bilgilendirme notu vereyim size. Eğer motorcu full ekipmanlıysa (ceket sırt göğüs koruma dizlik eldiven kask) teke tekde biraz zor döversiniz aklınızda olsun. En kötü kaskı çıkartmadan girmeyin yada karın boşluığunun alt kısımları ve kasıklara çalışın. Yoksa neresine vurursan vur olan eline olur.
Dogrularin tek gecerli oldugu yer insanin kendidir, kendine olan saygisidir. Sistemin isleyisine bakarsan aklin karisir keza hatalarin alkislandigi dejenere olmus bir ulkede yasiyoruz.
Etrafi bosver, sen sen ol kendine olan saygini kaybettirecek davranislarda bulunmamaya calis hayatta.
Teşekkür ederim önerilerin için, bende bunun için uğraşıyorum. Ama oto kontrolüm zayıf. Sinirlenince kendimden geçebiliyorum. Bu yüzden psikolojik destek bile aldım.
Ama karşındaki varlık seni görmemezlikten gelince tepki göstermek istiyor insan. Bu kişilikle alakalı.
psikolojik vaka bu yaa. sağlam bi dayak yese rahatlayacak. canı dayak istiyor bunun.
Şu konuyu her gördüğümde biri dövmüştür diye umut ediyorum :)
hala bulamadık mı beyler :)
Valla yazmadim ama her guncel geldiginde konuya,ins birisi dovmustur diye goriyorum ama yok
Tüh yinemi döven yok :)
Trafikte seyir eden her araca saygım var. Olabildiğimce dikkatli olmaya calısıyorum. Şimdi eli vicdana koyarak konusmak gerek, evet hepimiz zaman zaman bazı trafik kurallarını ihlal edecek hareketler yapıyoruz ama bu daimi bir durum olmuyor tabiki. Ama aynı durum motorlar için geçerli olmuyor. Burada motor kullanan arkadaşlarda dürüst olsunlar. Ben trafikte ne kadar motorluya denk geldiysem büyük-küçük hacimli hiç fark etmiyor %99'u şeridinde gitmiyor. Ben onu aynadan takip etmek zorundamıyım ? Saniyesinde bir sağda bir solda. Çukurdan taştan kaçmak için sağa sola manevra yapınca motora vursam olay olur motoru fark etmedim olur. Ama işlerine gelince şerit aralarından diplerinden gidince kimse bişey demiyor ? Eğer motorlu fark edilmek istiyorsa kardeşim şeridinde gidicek, hata yapıyosam sinirlenmektede haklı olur. Şahsen videodaki gibi hata yapmıs olsam özür dilerim, ama yok ben seni döverim youtube'a koyarım gibi laf ederse o kaskı parçalayıp ona yediririm orası ayrı mevzu. Hatadır olur özür dilenir devam edilir. İnsanlık ölmedi. Artistliğin lüzumu yok.
budamı gol değil
Motorda kullanan biri olarak videodaki bu herifi diğer motor kullanan kişilerle ilişkilendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum.
Başka bir yerde de yazmıştım yine yazayım bu konu sadece araba kullananların bilgisizliğinden yanlış yorumlanıyor. Trafik kurallarına uygun giden bir motorcuda olsa motor Sürücüsü araba gibi bir şeridin ortasından gidemezsiniz. nedeni ise eğer giderseniz Arabanın ortalayarak üzerinden geçtiği yollar üzerinde bulunan Çukur, hayvan ölüsü, taş herhangi bir cisimle çarpar ve düşersiniz. motosiklet Güvenli Sürüş eğitimlerinde bu eğitim alan herkese verilir. Bir Arabanın arkasından ayna hizalarından Arabanın onu görebileceği pozisyonda giren bir motorunda dibine girmeyeceksiniz.
bunun dışında nasıl arabayla apaçilik yapıyorsak (aramızda makas atmayan var mı?) , motorla yapana da Saygı ve Anlayış gösterip dikkat edeceğiz. Tabi motorcuda arabacıya SAYGI ve Anlayış gösterecek. Bu kadar basit.
Bu kadar yazdım sonuç aslında tek kelime. BIRAZ ANLAYIŞ.....
samatyada sahıl yolunda gıderken trafıkte , sagıma gırdı gecemedı sola alcak mesafemde yok önumdekı nın dıbındeyım manevra sansım hıc yok anca öndekı ılerlıcek alcam sola vs,abanıyo bu kornaya öne aldım gecerkende aq lu bişiler dedı net duydum,ılerde gördum saga park etmıs sepetten bısı alıyor restaurantın kuryesıymıs,ındım sen dedım o kufuru bıdaha et bakıyım dıye ya abı oyleydı buydu ,kolum kaskının içindeydı en son,o camı kapatmayı unutmasınlar o kadar gıyınmek bosa gıtmesın :D
yok yaw basımdan gecen baska mevzuydu bu korumaları gıyınce robocop oluyolar dogru kaskıda kapasınlar unutmasınlar dıye yazdım usttekı msja karsılık
bu mavi motorluyu techten biri ayıklar demedi demeyin :D
bi güncelleme çekelim :)
(şimdi konunun hortladıgını gören arkadaşlar bi temiz dövdüler diye sevinip konuya girecekler ama sanırım hala akıbeti bilinmiyor arkadaşın :) )
Gene mi dayak yemedi tipini düzlediğim
lan 3 senede bulunamayan sarkilari bulduk bi su dingil kaldi bide gorkemcimizin baykusu :D
Güncel çeken arkadaş façan yansınn emii bende dedim aha dayağa yedi diye :hehe: