adamın gozune kesıtırıp gırdıgı bısey yok kafası guzel gote bala bodozlama sarhos cesaretıyle gırmıs.
yarın obur gun patlar sapsal sapsal bakınır sonra etrafa
Printable View
adamın gozune kesıtırıp gırdıgı bısey yok kafası guzel gote bala bodozlama sarhos cesaretıyle gırmıs.
yarın obur gun patlar sapsal sapsal bakınır sonra etrafa
Ya adam İstanbulun King'i oldu yokmu daha klas video çekicek babayiğit? Ohooo... bitmiş İstanbul makasçıları ya... E5 çiler hayde plakaları sökmeye!!!
valla gayet bilinçli girmiş :D he risklimi evet çok ama girmiş abi : ) zaten megan girdikten sonra frene basmış.
Tatlı makas diye bir şey yoktur.
Önde arkada araçların arsında 2 metre bile olsa arkayı kaybettin mi sonuç yine katliam olur.
Makas cahilliktir.
Pamuğu tıkamadan ve kimseye zarar vermeden aklı başına gelir umarım.
Evet çıksın eskiler er meydanına, yenilerde kendini kanıtlasın, isteyene trasporter filan bulunur sıkıntı yok..
Var mı Akşam trafiğinde takip yapacak babayiğit :D
18-21 yaslar arasi boyle kullanirdim hep, bissuru aptal saptal hareketler. Hic kaza yapmadim annemin dualari vardi heralde uzerimde. Dusunuyorumda ne kadar aptalmisim . Geregi hic yok umarim bu sahis, bunun gibi arac kullanan herkes tez zamanda uslanir.
Video yok ???
allah yüzüne bakmış başka açıklaması yok
Ya şu ' siz yapmıyor musunuz' culara çok ifrit oluyorum. Makas atan ya da trafik kasan insanlar olabilir içimiz de, ama bu konuların pohpohlanması faciaya davet ve o töhmetin altına insanın kendini de atmasından öte bir şey degil. Burda bir ton insan var 'oh yeah, harika, böyle makas terzi de yok ' vs lafından gaza gelip millet denemeye kalkan...
Böyle konular açmayın da,prim de , gaz da vermeyin kardeşim.. Böyle konular açıldıkça ve insanlar 'ama harika makas' vs dedikçe bu konular bu tarz hareketler normalleşiyor.. Yapmayın !
makas anı muzıgede cuk oturmuş STP varken nerdeydı bunlar :D
aaa oyle sey olurmu ya adam ne guzel atmıs sanki siz makas atmıyorsunuz
gerçekten gençlik hevesiyle yapılmış ama videolara girmemiş belki daha niceleri vardır. bu sadece görsele yansıyan boyutu. bence tartışma konusu olmamalı burdan söylemekle önüne geçilebilinir mi ? hiç sanmıyorum
ne yazıkkı hayvan cok ... böyle benzerı bır olayda ananız ,babanız ,eşiniz olup vursa olumlu yorum yapanlar yıne aynı konusabılecekmı acaba....Her gun motorumla temız 80-100 km yol yapıyorum ne hayvanlar var neeee !!!
Aslında benim gördüğüm araya tır girer gibi, sonra megan bi gazlıyo arayı kapatırken herif geçip yürüyo. Sonra bi fren yalandan. Kurguda olsa ki normalden daha zor bence kurgulamak bu işlerde, iyi geçmiş :)
ya bişey dicem videoyu gene izledim de :D aslında video tarihi eskiyse adam belli kim olduğu hahaha :D :hehe: :hehe: :hehe: :D yok yenitarihliyse bilemicüm :D
Roll yapıcam ayağına gece saat 1'de 2'de vızır vızır akan TEM'de vitesi 2'ye çekip trafiği durdurana laf yok makasa gelince voooovvv...
Komiksiniz... :D
Geçin bu ayakları...
abi çok iyi yaaa
metrobus yokken guzeldıde o zaman trafıkte yoktu ama bu makası anca stp den baska kımse atamaz :D
Makas olayına karşı olsamda boş akan trafikkde 70 80 le sol orta şeridi kapatanları gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor bu arkadaşın ki biraz kurgu gibi geldi bana ama ooo aaa falan adam bekler gibi :)
Videoyu silmisler heralde izleyemiyorum
şaka maka harbi çok iyi girmiş be bide jetta okadar gidiyormuydu ya yani gaza oturup gitmiş gibi geldi :D
Izledim.Gecen konudaki gibi yorum yazarsam forum yine ustume yuruyecek en iyisi yazmiyim :D
sosyal mesajcılar, ben daha iyisini yaparımcılar ve hangimiz yapmadık ki'ciler geldi mi bakmadım. tartışmaya gerek yok. herif o.ç.
Allah ıslah etsin
Dogru yolu bulmussunuz.umarim destekleyenlerde aynalari gozleri kapatmadan dogru yolu bulur.
soyluyordu annem babam ınanmıyodum kardesım :) kucagımıza almadık henuz ama suan bıle hayatı degıstırdı :) araba felan bos ıs :) ALLAH bıze kucagımıza almayı, herkesede sahıp olmayı nasıp etsın ınsallah :)
Ben roll'ü daha masum göstermek adına söylemedim bunu, 'illegel'ligi yasalarla belirlenmiş, tehlikesi riski *****,savunmak saçma, onu savunmuyorum zaten
Ama Gece 1-2 de gebze civarı tem de 2-3 defa roll yapmakla, e5 de yogun akıcı trafikte tampondan toz alırcasına şunu yapmak sence aynı şey degil.
Digerinin tehlikeli olması,buna eş değer oldugu anlamına gelmiyor + laf söylenip eleştirilmeyecegi anlamına hiç gelmiyor. İstiyorlar ki, bu forumda millet roll yapıyor diye, makasçıları yalama operasyonu yapılsın, kimse laf söylemesin.
Zorunda kaldığı için oradan geçmiş olabilir. Bazen masum bir şekilde hafif hafif giderken fark etmeden müzik etkisi ile tempo artıyor. Sonra bir bakmışsın anlık tüketim 18L/100km ve trafiğin ortalama akış hızının 1.5-2 katı arası ile seyirde iken fark etmeden olabiliyor. Yada frenlemekten daha az riskli geldiği için olabiliyor.
He ama ben hiç bilmiyorum bir arkadaşımın başına gelmiş geçen o anlatmıştı.
Kimisi anılarıyla kimisi analarıyla anılır sözü aklıma geldı ; şahıs her yerden anılcak durumda :)
hoş değil tabiki ama ben bu forumda bugüne kadar hiçbir trafik kuralı çiğnememiş adam olduğunu sanmıyorum. Bende dahil
Megane fren yapmasa da bişey olmazmış geçmiş zaten megane frene basana kadar ama ağır şerefsizlik ya.. Normal makas milletin uyuz uyuz gidişinden daralmışsındır tamam hadi belki olur da bu kadar risk alınmaz..
taksiye ciddi silme geçmiş e5 bu kadar tehlikeliyken neden millet kaşınıyor anlamam.
Fakat ne geçmiş be
Aradaki boşluğu genişken kesip, daralan o araya girerken gözleri kapatmadıysa bişey bilmiyorum :D
E5 te gereksiz hızlar bence o hızlar.. Geçen Temmuz'da Cevizlibağ'da bana böyle makas atan bir Golf 7, Zorlu Center civarına geldiğimizde 4-5 araba önümdeydi hala.. Ben 70-80 sabit akıyordum :) Bence çokta gerekli bir risk değil.. Hadi E6 dan böyle başlayıp İzmit'e kadar gitsek, aradaki süre farkına çay sigara yapar 2 şer tane.. :)