al işte.
hava yağmurlu.
elde telefon, trafiğin akışının 2 katında bir hızla, makas atarak canlı yayın yapan, çekerm emaneti s.kerm adaleti kafaları yaşayan bir galerici.
sonra niye öldü.
Printable View
En sağ şeritten giderken emniyet şeridine girip geçen olursa onu diyecek lafım yok ama rota şeritten giderken sağ şeridi de rezerve etmen bana pek mantıklı gelmiyor. Ben de, 80-90 km ile de orta şeridi kapatanlardan çok şikayetçiyim. En sağ şeritte ne var blmiyorum :) Otobanda 100-120km arası gidiyorum ve boş olduğu sürece en sağ şeridi kullanıyorum. Sağ şeritte 100km hızla giderken ve 2 şerit değiştirip orta şeritteki aracı sollayp tekrar en sağ şeride niye geçeyim? Sol şeritte araçlar 120km hızla giderken ben 100km hızla niye onların önüne atlıyayım? Sağınızdan geçilmesini istemiyorsanız en sağ şeritten gidiniz. Böylece diğer araçlarlar solunuzdan geçmiş olur :)
Genelde hız limitinin %10 üstünde giderim demek istediğinizi anladım. Benim demek istediğim aynadan bakınca ipini koparmış gibi gelenler :)
Otomobil kullanmayı ve trafik akışını iyi biliyorum merak etmeyin. Babam emekli uzun yol şöförü otomobil kullanmayı ondan öğrendim.
Yağmurlu havada , bide trafik var , iyi cesaret 160 lı hızlar bir elde kamera falan. şimdi bunu yapan genç olsa cahil dersin , toy dersinde. 35 yaşına gelmişsin be adam , fındık kadar mı beynin yok.
Vallah millet saçma sapan araba kullandığı sürece sağdan soldan geçenleri anlıyorum hele istanbulda cuma otoban trafiği insanı çıldırtıyor adamın altında leon var uçak sanıyor gidemiyor selektör atıyorum otobanda sol şeridi tıkıyor tınmıyor birde bana dörtlü yakıyor. Hele hele sol şeritteyim ben 90 ile gidiyorum işte diyenleri saymıyorum bile Artık bir şeritte kalmıyorum bende sabit vallah milletimizde geçilme kompleksi oluştu adam yol alamıyor almak için selektör yakıyorum bana dikleniyor :)
vurduğu adama üzüldüm cidden. Ama diğerine içim cız etmedi.
İstanbul zaten galerici çöplüğü oldu. 3 kuruş parayı buluyolar , sermayeyle havalar bin beş yüz. sonra instagramda fenomene oyna falan.
Rezil haldeyiz rezil ne olacak bilmiyorum bu memleketin hali böyle.
Eskiden araba ile 1-2 tur atar kafa dağıtırdım artık arabayı sürmemek için elimden geleni yapıyorum. Hiç trafik kültürü olmayan adamlar, arabasının verdiği gaz ile kendini bir *** sanan çomarlar, yeni nesilin saçmalıkları falan. Biz büyüklerimizden, kurallardan, olaylardan zamanında çok şey öğrendik, gördük.
Kavşak kullanmayı bilmeyen adamlar, double yolda hangi şeritte seyir edilmesi gerektiğini bilmeyen hanzolar, otobanda sol şeridi kapatan vatandaşlar, arkadan gelen arabanın hızına aldırış etmeden 50km ile sol şeride çıkan ağır vasıtalar vs. vs. elimden geldiğince araba sürmüyorum. Çok değil 5-6 sene önce bile trafik bilgi ve saygısı çok daha fazlaydı sürekli geriye gidiyoruz.
motosiklet kullanın yok soldan gitti yok sağdan gecti yok yol vermedi yok makas attı trafiksel butun dertlerinizden kurtulun, ömrünüzü uzatın, huzura erin. :)
5.000TL verelim forumda, ibret olsun diye anıt yapalım bence hemen toplarız 5 lira.
@Can_t sanırım bu akımı ben başlatmış olabilirim :rolleyes:
Araç ile ilgilenen kişiler @Efswap ile bağlantı kurabilir kendisi bu illeti 15 yıldır kullanıyor bu camiada sevilen ve saygı duyulan bir kişidir.
o vites kolu nedir öyle evlerden ırak
araba manuel olsa vites değiştirmezdim mk
:d macan nasıl patlattı ama diye mesaj atasım geldi :D
Bir de ilana tüm dikkatleri üzerine çeken yazmış, :hehe:
ülkenin yarısı sıradan geçirdi seni, senden sonra alan o dikkati toplamak için cb konvoyuna falan dalması lazım o da g.t ister macan la sıkmaya benzemez :D
techturkeyifşanoktacom :D
Eleman bu sanırım
umutsoker (@umutsoker) • Instagram photos and videos
genelleme yapmıyorumda böyle elemanlar neden hep ümraniyeden çıkıyor :D
Don't give up yazmış fotoya, kanatla ilgili nasıl bir düşüncesi var acaba ? yoksa ?
https://i.hizliresim.com/oOGAyX.jpg
+ bir insan evladı neden arabanın üzerine oturup foto çeker :soru:
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ancak arkadaş arabanın emniyet kemerini kesip atmış. Bu araçlarda otomatik takılan emniyet kemeri var normalinde. 8. fotoda direksiyonun üzerine denk geliyor gibi görünen bi parça var, o emniyet kemerini otomatik getiren mekanizma. Kapıyı kapatınca geriye geliyor, emniyet kemeri otomatik takılmış oluyor. Nasıl bir mantık arabanın emniyet kemerini sökebilir ki ?
guzel arabasi varmis yazik olmus..
Konuyu yeni gördüm. Macan ın sahibi sabancıda okuyodu arabayı görüyodum sürekli