burak yıne yapmıs yapacagını bulmuş bır muzelık araba daha masşallah kanka cok dırı duruyo bı ara bende bındım 306 ya 306 aşktır :D
Printable View
burak yıne yapmıs yapacagını bulmuş bır muzelık araba daha masşallah kanka cok dırı duruyo bı ara bende bındım 306 ya 306 aşktır :D
hayırlı olsun kazasız belasız maşşallah
hayırlısı olsun araç ksk denmi alındı bi ara ilanlarda fotosuz bir 306 ilanı vardı bumu yoksa merakımdan soruyorum bende eski 306 cıyım ister istemez bazı araçları takip ediyorduk, bu araçmı tam hatırlayamadım ama aynısından vardı adam forum bornovaya gelir hep aynı yere park ederdi baktıkça içim giderdi bildiğin orjinaldi egzosuna kadar...
Hayırlı olsun :)
Bi arkadaşta baya niyetlenmişti sahibinin yavşaklığı yüzünden gitti Diyarbakırdan aynı temizlikte başka bi 306 aldı geldi.
hayırlı olsun Burakcım güle güle kullan :)
Vay arkadaş nasıl bir sahibi varmışsa herkez şikayetçi. Tuhaf bir adammış galiba. :D
heyy maşallah aslana be allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle kullanırsın inş :):)
birader hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin...
Burak kardeşim hayırlı olsun güle güle bin,en kısa zamanda denemelerde görmek istiyoruz seni :)
Rengi 10 10 10 10 10 10 10 :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
hemen bi apeXi egzost , dip basık :)
maşallah burakkk güzel araba , vtı lar vs leri bu sıra çok göremiyoruz rollinglerde , biraz piyasaya hareket getir :)
Maşallah Kanka.
Ama inan ben sana Pug yakıştıramıyorum :)
Sen hondacısın hondacı. Özüne dönmen dileğiyle İnş :)
Aracın işlerini bitirde güzel bi cila peşine güzel bi çekim yaparız kapalı alanda.
hayırlı olsun güle güle kullan :D
veee burak sahalara döndü :)
hayırlı olsun burak.allah kazasız belasız binmek nasip etsin
maşallah cok güzel görünüyor
kanka maşallah hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sen işinibilirsin :icon_tup: :icon_tup:
maşallah..
maşallah kanka gene nokta attın huyun bu senin :))
Kanka Senı Tekrar Buralarda Gormek Cok Guzel Hareket Getır Roll Gecelerıne :D
Basılma Zamanı Gelmıs Bunun :D
Masallah Allahım Nazarlardan Saklasın :)
Maşallah Burak, hayırlı olsun tekrardan :)