Harika...Başka söze gerek yok :)
Printable View
Harika...Başka söze gerek yok :)
16 sayfadır heyecan üstüne heyecan yaşıyoruz sizinle beraber, hevesiniz kırılmasın, hayatta hangi istedigimiz tak diye anında oluveriyorki, araç ve sizin için 'Allah nazarlardan korusun 'diyorum, böyle bir güzellige muhtemelen bir ömür boyu binemem belki ama siz resim video vs ile desteklerseniz enazından hayalini kurarken , neyi hayaledecegimi bilirim:)
Allah utandırmasın.
canlı görmek nasip olmadı bi türlü :) videolarını dört gözle bekliyoruz. geç olsun da hayırlısı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Binmek derdin olsun,istte geldiginde buyur mutlaka turlariz ;)
Bu hafta gorucegim insallah,iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim tekrardan arkadaslar...
Resim ve video kolay,yeterki cekicek birsey olsun ;)
Türkiyede bitane daha GTR R35 görmek çok güzel.. İyi günlerde kullanmak nasip olsun :)
Abu maşallah aslan gibi duruyor :) kazasız belasız binmeniz dileklerimle...
bencede gerçekten katılıyorum böyle bilinçli ve usta vede en önemlisi arkadaşında dediği gibi insan adam ların elinde olması bencede güzel bişey alah utandırmasın maşallah diyelim yine
Tesekkur ederim ederim iyi dilekler icin tekrardan...
Elinizdekileri paylasirsaniz hem mutlulugunuz artar hemde Allah daha cok verir.
Copunu bile sakinan insanlarin halini giruyoruz...
Nissan servıslerınden bu araca parca getırebılıyormuyuz?
Bılen var mı?
Pas pas gerekıyor...
nissan bayii si aracı görünce şaşırmazsa iyidir:D
tek hayalim bu araca sahip olmak allah nazarlardan saklasın allahım esirgesin....zamanında bir typer ım olsa başka bişey istemem derdim oldu dahada iyisi oldu soradan şimdide bu aracı istiyorum işşallah...sıfır birde 2012 model daha ne olsun ...bence birkaçgün aracın içinde yaşayın hissedin bakın heryerine bakın dokunu koklayın nebilim işte sarılın :) konuşun ben inanıyorum siz konuşun o çalışacak homurdanacak :) şaka biryana allah olmayanlarada nasip etsin
ankaraya gelirseniz yemek ısmralarım kampüste :) güle güle kullanın kızgın boğa yı
maşallah maşallah Allah kaza bela vermesin.
Kazasız belasız maşallah..darısı bize :rolleyes:
İnsanların hayalini kurduğu bir araca sahip oldun en güzel günlerde zevkini çıkararak değerini bilerak kullanmalar nasip etsin Allah
Güle güle kullanın. Mükemmel ötesi bir araç, hem de en yeni versiyon!!!!
0-100km 2.84sec:)
Maşallah.
Tesekkur ederim,insallah bundan cok cok daha iyileri sizlerin olur...
Paspaslarimi yurutmusler,ebay den getirticegim yada bulursam buralardan insallah...