sitenin en yavaşı derken lütfen benim 107 hdi 55 hp den yavaş olamaz :D:D şaka bir yana bu ufaklıklar insana huzur mutluluk ve para kazandırıyor resmen :) bunu kullanmaya devam edersem 2-3 tane daha sx alırım ben
Printable View
sitenin en yavaşı derken lütfen benim 107 hdi 55 hp den yavaş olamaz :D:D şaka bir yana bu ufaklıklar insana huzur mutluluk ve para kazandırıyor resmen :) bunu kullanmaya devam edersem 2-3 tane daha sx alırım ben
bi tane temiz siyah 1.1 buldum çokta uygun bi rakama. nasıl yakar sence ? meggy yakıtla belimi bükecek almazsam böyle bişi.
benzinli düşünüyorum az yakarsa elleşmem memnun etmezse lpg atılırmı buna.
lpgliler var normalde 6 litre yakıyor benzine göre çarp böl işte, dizelinden az yakar heralde
hayırlı olsun güle güle kullanın
olm ben 1.5 tonluk d4d corolla ile 5.5 yakıyorum, seninki buna göre fazla değil mi? Ecufast'e bir git de Alper ve Özgün bir gıdıklasın senin ecuyu..
300k km'de Pejo 406 Hdi 1460 kg + 3 kişi ve full bagaj Ist - İzmir 5,2 yaktım hepiniz gidip baktırın :D
Benim corolla std değil ama... Jant , hava filtresi var, ayağım sürekli döşemede kullanıyorum, uzun yol değil. Şehir içi o yazdığım rakam :)
ps: 100 metre ileri işiyorum heheh :D
az yakan bir araba değil, yani 1.1 dizel için az yakmıyor, 75 hp alcaz diye canını çıkarmışlar.
ben 3 km yol yapıyorum motor ısısı 40 dereceye kadar çıkıyor, 406 hdi ile yap bakalım günde 3+3 km ne kadar yakacak:)
chip şu an düşünmüyorum, sanki motorları çok sağlam değil gibi geliyor bunların
Chip yap bişi olmaz...
coyete senin 406 otomatik mi düz vites mi
Kazasız Belasız Kardeş