Geçmiş olsun , vardır bir hayırı ...
Belki şimdi , şu saatten sonra tecrüben ile daha iyi araba ile ilgilenip , arabanı daha iyi yürütüceksin eminim ;)
bol şans , hayırlısı olsun ;)
Printable View
Geçmiş olsun , vardır bir hayırı ...
Belki şimdi , şu saatten sonra tecrüben ile daha iyi araba ile ilgilenip , arabanı daha iyi yürütüceksin eminim ;)
bol şans , hayırlısı olsun ;)
widebandin analog çıkışı bozuktu VE table ı Alicanın arabayı rollinge yetiştirme istediğinden dolayı kendi isteği üzerine elle girdim,
map 10 kpa oranında dalgalanma yapıyor, emme manifoldu veya üst kapakda türbülans durumu söz konusu
map ın türbülansından dolayı ayar sırasında afr nin ve avansın sürekli gezmesinin sonucunda, widebandin ms e bağlı olmamasından dolayı anlık fakirlik ve detanasyondan dolayı buji eridi sübaba çarpıp köşesini kırdı
ms in gerekli testlerini yaptım, herhangi bozukluk veya noise alma durumu sözkonusu değil
araba çıktıkdan sonra tekrar ms ile ayar yapmaya çalışcaz, eğer manifold basıncında dalgalanma durumu söz konusuysa ms projesi iptal edilecek,
Özgün abi soft yazılım yapıcak ve arabayı bitirmiş olucaz
alican sendede bi şanssızlık başladı gidiyor bedevi seni görse şanslıyım der, bütün herşeye rağmen en iyi şekilde yapıp yürütücez ;)
çok geçmiş olsun kardeşim vardır bir hayır, sorunsuz sıkıntısız bitecek inşallah
Gecmisolsun alican canin sagolsun biter ins en kisa surede
Geçmiş olsun hayırlısıyla yüremesi dileğiyle.
geçmiş olsun Alican...Allah yardımcın olsun ..
alican kardeşim geçmiş olsun bnm bişeyden hberim yok dünde seni gördüm sana atar yapıyom gel deniyelim diye:Dolanlardan haberim yoktu kusura bakma kardeşim.
sıkma canını kanka hallolur inşallah.
geçmiş olsun... allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.. yürüyen 306nın her zaman destekçisiyiz...
geçmiş olsun .hayirlisi ile Allah yardımcınz olsun
geçmiş olsun alican
Oncelikle gecmis olsun anlamadigim map sensoru vakum gormuyormu onda dalgalanma nasl oluyor mapin yeri nerde
motor rölantide iken MAP sensör vakum görür ancak gaza bastığınızda bu değişir..
Tam gazda iken Atmofesfer basınçlarına çıkması lazım, tam gazda basınç sabit durur ve ona göre araca ayar yapılır, eğer basınç değişken ise ayar anlık olarak değişir (avanc açabilir, AFR fakire gidebilir v.b.) ve örnekte olduğu gibi kırılmalara sebep olabilir.. Bunun çeşitli nedenleri olabilir..
geçmiş olsun alican.