hadi hayırlısı alican. hazır gti piyasası hareketliyken sende bukadar beklememizi ödüllendir artık.
Printable View
hadi hayırlısı alican. hazır gti piyasası hareketliyken sende bukadar beklememizi ödüllendir artık.
olur abi olur o da zamanla :)
gti piyasası vs hiç umrumda değil, limitini görelim yeter be abi yaptık bu kadar oldu deriz daha iyisini yapabilen varsada çıkıp yapar işte elimizden bu kadar geldi. videolar gelir hafta bası kısmetse
madem bu setupla vs vs çiple yürüyebiliyordu MS e ne diye bulaştın madem dikiş tutmadı kullanılmamaış sayılır zararını pay et satıcı esnafına malına işine müşterisine sahip çıksın kimse kolay para kazanmıyor
:))............
Hayırlı olsun ..
sağol kardeşim.
bir ms hüsranı daha :)
ama sonu mutlu en azından. hayırlısı olsun. bence de ms e ihtiyacın yoktu. bu maceranın en başını hatırlarsan...
murat abi bana göre herşey, yapanda bitiyor. yaptırdıgın yer önemli.
ms'in hiçbir zorluğu yok bence. ama nihayetinde chiple yürütücem. çokta memnunum şükür. ki daha iyisi olucak inşallah.
Projede son aşama nedir acaba ?
Ms ile devammı yoksa kendi ecu sistemi üzerine mi yapılacak ?
Birde ekstra olarak 12.2 sıkıştırma ve 87 piston kullanıldı sanırım.
Hedeflediğiniz teker kw güç aralığı varmı acaba ?
Teşekkürler. projeyi takipteyim ;)
hayırlı uğurlu olsun Alican güle güle kullan :)
hadi geçmiş olsun. umduğun gibi olmuştur umarım.. :)
Abiii kusura bakma gerçekten. Benim bu aralar tahminlerin de ötesinde çok yoğun geçti. İnanırmısın araba 1 yıldır yıkanmıyor :D Hafta sonuda düğün telaşesi var:)
Emre abi yaa sen müsayit olduğun her zaman ben müsayitim abi şimdi de görüşelim yani ;)
Bu arada arkadaşın konusunu hiç ettik kusura bakmasın :confused:
herşey hazır bitti. ayar yapıldı. eksik şeylerimiz var egzos sistemi filtre borusu vs gibi küçük şeyler. onları düzeltip tekrar ayara gidilicek. beyin orjinal. ms iptal ettim.
önemi yok emre abi:)
teşekkürler herkese
hadi hayırlı olsun kanka