bence araçta eksikler çookk.....
Printable View
bence araçta eksikler çookk.....
sende mi egzantrik diycen kanka:D
hauahuahuah neonları unuttun :D:D:D
gitti 75km kaldı 1425km...
Ben dun kullanamadim arabayi suan rodaja dwm ediyorum anca 102 km oldu :)) uzun yol mu yaptiniz, bune telas ;)))
ş.içi:D
havaların güzel oldugu günler mümkün oldugunca çok yol yapmaya çalışıyorum.
emeğinin karşılığını alırsın inş..birileri uğraşmalı ki örnek alınmalı rodaj sonrası videolarını bekliyoruz :)
kesinlikle :)
sağolasın dostum.
km'miz kaçta bro :D
80-85 arası bişey :D işteyim kapıda yatıyor yavru camdan kesiyorum ara ara:D sana gelicem diye hala yıkatmadım aracı haberin olsun:D
aynen bro. arıycam onu da zaten o da gelsin. alsın diye ayrıca beni, karıştırırm bayadır gelmiyorum o tarafa.
abi çok sağol. sorma kara kara düşünüyorum bende :))) rodaj olayından sonra yürürünüde görücez inşallah abi. clio rs'lerle yürüyim tamamdır işte.
aradım bu arada kaç defa seni telefonun hep kapalıydı abi ya hat mı değiştirdin? baya oldu ama arayalı.
Alican cep hep açıkta sen başkasını aramış olmayasın :)
0535 395 31 08
Yap şu arabayıda bizede örnek olsun. Yoksa ben bu arabayla gerçekten ihtiyarlayacam :) Zaten içime ukte bi 306 birde vtec kaldı. Şuan vtec daha dikkatimi çekiyor ama iyi yürüse 306 niye olmasın.
vtec mi? :D onlardan hızlıyız abi. sitede vtecburac'ın bi iki videosu var izleyebilirsin. benimkilerde facebookta :D ben eklemedim karşı taraf istemiyor diye, ama sonra öğrendikki arabasından kısa ile egzantrik çıktı :) biz yine adamlığımızı yapıp koymuyoruz.
ayrıca no bu evet kapalıydı abi. neyse görüşürüz inşallah en kısa zamanda :)