bobinleri tekrar ölçtüm değerleri olması gerektiği gibi, herhangi bir değişme söz konusu değil
beyin pnp
bobinler
![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bobnlrin kodu ne?
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
mertcan abi sağol.
eğer sıkıntı bobinse değişilir( ki sanmıyorum kemalde ölçmüş zaten )
buji deniycem öncelikli,
zaten ecufast'e gittiğimizde kısmetse çözülür herşey
sağol kanka.
haftasonu inşallah.
Bunlar benim bahsettiğim kırmızı kafa bobinlerden değil. Bu bobinleri tanımıyorum birşey diyemiycem ama zaten aracı kapak toplanınca götürecekmişsiniz zaten. Orada olaya gerçekten vakıf kişiler araca bakınca durum çözülecektir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aynen öyle abi
şimdi yazıcaktım bende
kapak toplandı yarın ALlah kısmet ederse kapak kapatılıcak doğru ecufaste
kanka geçmiş olsun bende kemalden duymuştum geçen hafta içi istanbulda kemalin garajda inceledim biraz arabayı buji olayı sanki pek tune ile değil de bana kalırsa kapak ile ilgili bir sıkıntı var gibi.birde gömlekteki aşınmaya biraz dikkatli bakınca çakılan gömleklerde sorun olma ihtimalini düşündürdü bana.pistonun gömlekte bıraktığı iz garip geldi.daha önce bu gömlekler ile gazlamışmıydın.yoksa bu gömlekler yenimi çakılmıştı araca.büyük bedevilik olmuş seninki de.
merakla.bekledigim projelerdendi. Allah sorunsuz binmeyi nasip eder insallah.
sağolun arkadaşlar.
mkt, kanka kapakla ilgili sıkıntı olma ihtimali sıfır, sitede arenimo nickli üyenin kapağını fotoğrafları var o kapakta türbülans olmuyorsa benim kapakta olma ihtimali sıfır değil - milyon sıfır. bu gömleklerle gazladık 4.ayara cıkısımızda oldu olanlar.
üst kapak toplandı kemalin ordan çektiricem aracı beyinleride alıcam ahmet usta kapağı bloğa geçircek ecu faste gidicez işte bakalım.birde orda bakılsın, işin daha ehli olan insanlar bi görsün burdan yazıcam sıkıntı nedenmiş diye.
yani illa ki tune demiyorum, ateşlemede olabilir filan eyvallah ama kapak olamaz, kapağın fotoğrafları da konu da var, ki ppr motorsport 10 araba yaptı kimisi ayar yaptırmadan gazladı türbülans olmadı bende oldu bence öyle bişey yok be kanka
ben ateşlemeye yoğunlaştım ateşlemeyi güçlendirdik bujiyi güçlendirmedik, iridyum buji alıyorum zaten buji değişiyorum,
birde kapaktan olabilir kanısına nerden vardınız kanka???
kapak veya segmanlar olabilir,
bu kanıya nerden vardık diyorsan, pistonların üstündeki kurum zannettiğimiz şey yağ aslında, ki hatırlıyorsan ilk açtığımızda sildik pistonların üstünü dahada doluydu bunun 3-4 katı kadarayrıca 1. pistonun emme tarafında sübap vurma izi var :S
pistonlarda detanasyon izi yok :S, gömleklerin ek yerlerinin farklı yerlere bakması normalmi ?
fotoğrafları bilerek büyük koydum isteyen incelesin diye
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bence rektefiye hatası var olayda.. kimseye suç atmak gibi olmasın da..
gömlek çizikleri de alicanın rodajda tam sentetik yağ kullanımından dolayıymış, o yüzden sildim soran olursa..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)