Proje tek kelime ile ''mükemmel'' olmuş. Canı gönülden tebrik ederim.
Printable View
Proje tek kelime ile ''mükemmel'' olmuş. Canı gönülden tebrik ederim.
Prodüksiyon yazılımları alamadı mı titremeyi ?
1 ay olmus konuyu yeni gordum. Mukemmel olmus ellerinize saglik.
Var var.Yol bozukluğu bahane de olamaz buna
çünkü illa jilet asfaltta çekim yapmayla sınırlı olmayacak.
Kamera bağlantı noktası silbaştan yapılacak,
kol gergi amortisörler, kamera ağırlığı ve kafa ağırlığına göre
ayarlanacak.
Titreme almaya sokmadım Şumi benim kullandıgım programda da yok o sanırım
emin değilim,inceden colour yemiş ham video diyebiliriz buna.
Adobe Primer ve Pinnacle Video'da varmış bu özellik. Bende son 2 senedir havadan görüntü kaydına kafayı takmış bulunmaktayım uzaktan kumandalı araçlar ile. Bunların pervane ve motorlarından titreşimden kaynaklı video kusularını bu tarz programların filtreleri ile düzenliyorlar. :) Hatta sanırım YouTube yeni video yükleme arabirimine AntiShake eklemiş galiba.
Tebrik ederim :icon_tup:
Evet bi arkadaşımda After & Final Cut kullanıyor
o da kendi çektiğini titreşim almaya sokmuştu düzenlerken.
Sen bizim studio'ya bi uğra Şumi laflıyalım seninle biraz
gyro sistem falan havalarda uçuşuyor bizim orda:D
obsession Evren geçen gördü senin yorumu ben bu konuyu okurken yanımdaydı
yakın arkadaş mışsınız,o eksik olmuyor zaten bizim ordan:D sen de gel,beklerim.
Tebriklerini ileten arkadaşlara da çok teşekkürederim :)
Aynen aynen havadan görüntü şart artık,bana da lazım:D
Zetec Maviş Bug aynen :) (+PM)
çok güzel tebrikler... yazın göztepe sanayide böyle bir cam car hazırlanıyordu o araç mı acaba ?
Böyle birşeye girişmeniz bile başlı başına tebrik etmeyi hak ediyor, başlangıç için çok başırılı sıfırdan deniyerek bir şey yaptığınız için kullandıkça eksiklikler giderilecektir. Sıksık çekim yaparsınız umarım merakla bekliyorum.
bo sektörde çalışan biri olarak ve yurtdışındaki örneklerine bakarak çok başarılı olduğunu belirtmek isterim. anladığım kadarı ile hala geliştirme aşamasında bazı noktalarda bittiği zaman daha başarılı olucağından eminim. TR de artık bu tarz ekipmanların bulunma zamanı geldi de geçiyor
Yok biz bunu kendi garajımızda avrupa yakasında yaptık.
Senin gördüğün büyük bi prod.firmasına ait
Renault motorlu patpat tarzı şey mi acaba:soru:
Eyvallah dostum,havalar bi düzelse yapcaz bikaç deneme inşallah.
Boş beleş çekimlere gitmesin diye ufakta olsa kalıcı bi prod.olsun diye
şimdlik pek bişey yapmıyoruz.
Sağol Buğra,
TR sektörü alışmış ağır devasa ekipmanlara buna uzaylı gibi bakıyorlar :)
Bu iş'in erbabları yurtdışında Pursuitçiler,bkz. Hızlı & Öfkeli filminin sahneleri :icon_tup:
Türkiye'm henüz o kadar ekşına ya hazır değil ya da klişe dermeçatma şeylerle işlerini görüyorlar.
Cok guzel bir proje.Deneme cekimi görebilirsek benım gibi cekim yaptırmak isteyenler cıkacaktır..
Sen çekim iste Baran, hertürlü çekerim ekipman bol bizde:)
Ufak prodüksiyonlar için bunu kullanamam ama durağan ve hareketli sahneler için
farklı fonksiyonellikte ekipmanlarımız mevcut.Onlar da bi teaser için yeterli:)
tahmin edebiliyorum yorumları. araç takip çekimi yapmak için çift sürgülü minibüs talebinde bulunduklarına bizzat şahit olmuştum :D kamera arkalarında veya özel programlarda görüyorum evosundan cayannesine minisinden carting yada sizin yaptığınız gibi buggy tarzı araçlara crane bağlıyıp çok başarılı çekimler yapıyolar biz niye yapamıyalım.
testi izledim çekimi dslr makine ile yapmışsınız. titreme işi programla düzeltilebilir. revizyon yapıcaz yazmışsın sarsıntı biraz daha alınabilir ama dslr la çekimde illaki yine bir miktar titreme yapıcaktır. bende de dslr var ordan biliyoruyorum.
birde sormak istediğim bir soru daha ne kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahip tahmini. çünkü yanlış hatırlamıyorsam şu an genel olarak kullanılan alexa çekime hazır şekilde 70 kilo civarı geliyor diğer kameralarda aşağı yukarı aksesuarlarıyla beraber +-10 kilo farkediyor.
Allah başarılarınızın devamını getirsin ..
ellerinize emeğinze sağlık tebrikler
vov çok güzel olmuş abi tebrik ederim