maşallah kanka 10 numara boncuk, giderinide gördük gideride süper ama kusura bakma saplıcam:D:D:D
Printable View
maşallah kanka 10 numara boncuk, giderinide gördük gideride süper ama kusura bakma saplıcam:D:D:D
Maşallah Alper abi Allah kaza bela vermesin.
Maşallah cok güzel duruyor gri çok hoş ama bitek bu jantları yakıştıramıyorum bu arabalara. Bi takım compomotive falan olsa cok güzel olur :)
Alper maşallah kardeşim ALLAH daha iyilerini nasip etsin ...
Kardeşim sen buraya uzaksın burada olsan aynından yaptırırdım sana..ama dumanlı american 2 numara..
hahahahahahah her zaman beklerim kanka..bu arada neyle saplıycan? 106 ilemi 306 ile mi? ;)
saola kardeşim allah sanada kaza bela göstermesin boncuk gibi araba aldın..hayrını gör..kimsenin gazına gelme benden sana tavsiye..
valla bende saxo 1 e bu jantları cok yakıştırıyorum daha masum cici duruyor..
eyw yaşar allah herkese gönlüne göre versin.amin
kardeşim maşallah çok çok iyi:icon_tup:
bırak ya bidaha duymıyım senden böyle şeyler zaten sana ne olduysa anlayamadım kanka sen önceden böyle kolpa degildin :D iddamızı koyar delikanlı gibi yürürdük ama şuan alayına gider yapıyosun hele bide 106 lara neymiş 306 ile geçicekmiş hahahahaha kanka güldürme beni :D:D hadi aylardır hala bekliyorum gel canım gel acımıycak korkma elim hafiftir benim :D:D
Maşallah hayırlı olsun dostum Bizde yeğenime aldık bi tane aynı renk orjinal 98 mk1 130 binde hiç kullanmamıştım daha önce vts ama harbiden şaka makinası eğlenceli bir araç modeline göre donanımda güzel yani..
Maşallah tertemiz bir araç olmasının nedeni sahibinin acayip derecede arabasın sevmesi ve titiz olmasından kaynaklanıyor sanırım, kazasız belasız sürüşler alper abi :)
Maşallah çok güzel duruyor
kanka hafta sonu makinanın bi terini atalım artık zaten hafta boyunca garajda yatıyo garibim burdan burak beylerede duyrulur sonra yok görmedim bilmiyodum vah efendim canım acır diye korktum olmasın hahahahha :D:D:D
LAN kanka ben önceden bu kadar kılmıydım ya ulan haftada bir biniyorum arabaya 6 gün yatıyor garajda..olm çok özledim dün kar yok dıye cıkardım oda 4 bin deviri gecemedim bi çarşıya çıktım eve geldim..eksozun o cırıltısı beni benden alıyor..3 binden sonra dünyası şaşıyor :cool:
maşallah dostum çok şık. tam ayarında bırakmışsın bence.
boyle vts ler gorunce insan bi değişik goruyo :D:D