valla kanka ayarla vtec de gelsın ben denedım de hep bırlıkte denerız vtec le de :D
Printable View
Alper varex'sinde arabaya alısma dönemi olucak mı bizi bilgilendirirmisin :D:D:D:D
Maşallah.. Bi bitmedi teyze amca işi arabalar :D
ya almak sıkıntı değil polisler burda çok sıkıyorlar adamı ya hele vanalı oldunu anlayınca sağlam kitliyor polisi kandırmaya giriyormuş da falanda filan benim en sevdiğim şey egzoz ama sağolsun memur beyler arabamdan soğuttular beni 90 ceza puanım var yakalanırsam ehliyet gidecek. evde küük kazan hks var takamıyorum korkuyom yakalanacam diye :(:(
maşallah maşallah..
off off maşallah allah kaza bela vermesin
Adem alemsin şuna kısaca warexin araca adaptasyon dönemi diyelim..hafta sonu gel anlatayım sana :D
90 puanın varsa hiç düşünme bile takmayı..
eyw eyw.
eyw saolasın odabası
Şogun 2.el bulamayınca bende gittim sıfır aldım evlat ettim kendime..
satacak olursan haberim olsun :)
araç sıfırmı:)
Sıfır ayarında :)
Sıfır gibi demek istemiş işte maşallah maşallah:)
Alper abi benimkide gözüküyo VTS nin arkasında :D
inş. kanka ama cumartesi saglam yagmurlu gösteriyor :(
Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
[QUOTE=aLperTunga;5773103]teşekkür ederim kardeşim saol..nasıl memnunmusun makınadan?QUOTE]
Çok şükür memnunum sıkıntı yok çok daha iyi oluyor yavaş yavaş yapıyorum istediğim gibi yazın güncel fotolarını eklicem inş.
çok iyi yaw maşallah Allah kaza bela vermesin
maşallah.....
maşallah allah kaza bela vermesin
Maşallah saxomuza yine onnumara :)
Arkadaşlar bugün itibariyle aracımı cok sevdiğim bir arkadaşıma sattım..Hayırlı ugurlu olsun diyelim..
İki taraf içinde hayırlı olsun :) sevdiğim bi aracdı.
hayırlısı olsun... maşşallah güzel araba... sakıncası yoksa fiyatını ve son durumunu mesaj atarmısınız ? lakin temiz saxo bulmak zor piyasasını merak ettim düzgün bir saxonun..
yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun diyelim. yeni sahibi ağız tadıyla binsin inşallah :D
:icon_tup: Maşallah teyzemize
araba bizden cıktı suan izmirde konu cok eski
konu eski olsa bile Teyzeden bi VTS çıkmasıı Çok iyii :))
gittii gtiiii güzelim saxo ne güzel vites çakardım onla :)