ii hadi bakalım. bol bol resim isterükk :)
Printable View
massalh tabanı düz bassın l.burgaz senın arabanın kırmızısı var dı arkadasım renolt servısınde duryodum ve 4-5 seneden berı orda duruyor suanda kırklarelıne goturduler ordakı servıste duruyor ama arac kulnılmamakta tahmınmce 1.8 olması lazım aracın sahıbıde bı subaymıs gelba ..
aracı suan görsen aynı senın aldıın gıbı olmuş ama cogu parcası iyi durumdaydı gördüüm kadarıylaa.
2 3 önceki sahibi yakın bir arkadaşımın tanıdığı idi. O zamanlar orta halli sınıfına zor girebilecek durumdaydı. O araç Clio 16S. F7P motor. Yani seninde dediğin gibi 1.8
4-5 senelikse başka arabadır sanırım. Benim bahsettiğim 1.5 yıl önce gitti İst'dan o taraflara.
Bir ara sahipleri (şimdiki mi öncekimi bilmiyorum) video falan paylaştılar burada. Araçları Williams olduğunu iddia falan ettiler. Anlamsız tartışmalara girdi insanlar.
Şu an iyi görünebilir. Allah sahibine güle güle kullandırsın. Dirilik anlamında karoseri anlamında benim bineceğim sınıfta bir araç değil.
Beklemedeyiz abicim. Maşallah maşallah. Fotoya boğ bizi. :)
ama arbayla cok ugrasmısın ve super olmus burdakı araba hala kırklarelınde duruyormus kullanılmaz bı halde zaten ama cok başarılı bi iş cıkrmışsın tbrıkler...
masallah iyi olmus nadir bi araç :)
ben de konuda yeni mesaj görünce fotoğraflar geldi sandım ama hayal kırıklığı :D
Emeğinize sağlık çok başarılı :)
jantlar nokta atışı maşAllah , fakat rengi orjinaline göre olmamış ya sankii
Eren senin bu araç çok uzun sürdü be yaza çıkar inşallah