Masallah kazasiz belasiz kardesim
Printable View
Masallah kazasiz belasiz kardesim
Tenekeler yakışmış maşallah :)
Maşallah çok tatlı bır duruşu var..kazasız belasız..
Maşallah Tampon Bantları Mat Siyah Olursa Daha Güzel Olacağı Kanaatindeyim :)
Sarı beyaz guzel uyum olmus ;)
Nazar değmesin :)
Maşallah , canlı daha güzel duruyor..
arkadaşlar çok teşekkürler :D :D
yenı halıyle yakında vizyonda :D
maşallah kazasız belasız nadir temizliktei 106'lardan... :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullan : )
benım eskı aracım. aracı sattım 1 kusur yıl ayrı kaldım o ara araç arıyordum tekrar gerı aldım bıldıgım araba dıye sonra bırdaha sattım : ) hala baktınmı bır daha baktırıyor : ) ıcı koltukların dolgusu dıreksıyon tavan ıvır zıvır komple yapmıştım cok dırı sıfır gıbıydı...
Allah nazarlardan saklasın dehşet bişi MaşAllah.
Maşallah kazasız belasız Sapanca'lılar. :)
Önceki sayfalarda söylenmiş, Tampon bantları mutlaka ve mutlaka mat siyah olmalı,
İmkan var ise ön tampon değiştirilip, orjinali takılmalı. :)
ön tampon zaten orjinal ama orjinal bulsam hiç ugrasmaz yine alırdım fakat 106 nın orjınal on tamponunu bulmak çok zor,serviste 600 tl çekiyor ama süprizim var alttaki eki söküldü polyestercide orjinal çitası döküldü ve bakalitcide takıldı..bantlar mat siyaha boyandı.
yeni halini yakında ekleyeceğim tam anlamıyla bitirdiğim zaman ,final haftası olduğu için biraz ilgilenemiyorum :) arka koltuklar sökük onları bile kaç gündür takacam bi takamadım :)
Çook şıkmış Casper. Bir de orijinal ön tamponla daha da atik bir hal alabilir ön görünüm. İçerenköy'de tanıdığımızın çıkma Peugeot-Citro dükkanı var. Dilerseniz sorabilirim tampon işini.
Keyifli ve kazasız sürüşler...
maşallah kazasız belasız işallh çok eskilerden arkadaşımdaydı nerden nereye dedikleri bu olsa gerek :)