satsana bana :D masallah
Printable View
satsana bana :D masallah
Maşallah , resimler bitmesin istedim :) Devamını bekliyorum sabırsızlıkla.
maşallah denizlideykende cok güzeldi istanbula gelince daha guzel olmus
Maaşşalah Allah nazarlardan saklasın çok ama çok güzel aracınız
Masallah cok güzel duruyor :)
Maşallah çok beğendiğim bir araç :)
Tessekur ederim degerli yorumlariniza :)
Saolasin yavuz abi :D
Kanka tek basima yaptim sanki yaaa olm sizsiz bu kadar seyin altindan kalkmam zordu hepimizin eseri :)
Bu arada benim dogum gunum oldgunu sen soliince anladim :D:D ahahah
Cok tesekkrler arkadaslar :)
Eski konusu vardi kanka ya :) Allah kolaylik versin valla zoru bitti en tatlisi kaldi isin kardesim Allah emeklerini bosa cikartmasin. Bu hafta pers. Sinavlarim bitio kismetse en kisa zamanda toplanalim faruk falan bi bulusma yapalim citirdan :)
Tesekkur ederim Allah hic birimize kaza bela vermesin :)
Saolasin emre :)
Cok tesekkurler arkadaslar devami gelio yavas yavas foto cekicem en kisa zamanda :)
Abi valla hayatta satmam diodum da iste Allahin isine karisamiosun ciddi alcak olursan konusuruz abi :))
en kisa zamanda gelio :)
Cok tesekkurler :)
Tesekkurler arkadaslar daha iyiler sizlerin olsun insallah :)
Bu gun gunlerden w115 dedik bartu kardesimle :)
http://i.imgur.com/dFNQJ.jpg
Maşallah. Harika ötesi :)
Kankacım Allah nazarlardan saklasın kanıma giriyosun dayanamaacam valla :D Çoğu işi bitti zaten artık güzel bi mekanda cıvıl cıvıl fotoğraflar çekip bol bol gezmek istiyo :)
Saolasin kanka :)) artik sira gezmekte ufak tefek ivir ziviri var ama en keyi zamanina geldik :D bol bol foto bol bol piyasa :D
Canm ellerine , emegine saglik , cok urastin cok zaman harcadinki en onemlisi bu ama sonunda istedigin gibi istedigimiz gibi oldu ... Artik keyifle binme zamani , ama sunuda anliyoruzki araba isi sadece jant takmakla olmuyormus heleki klasik isinde , keske onceki sahibinden arabayi daha detayli bilgi ile alsaydin bu kadar urasmaz zaman harcamazdin simdiden sonra iyi seyirler olsun :)
Arabayi dusurdugumuzu yazmamissin ah be kardesm :D
Kanka sizinde ellerinize saglik hep beraber yaptik herseyi yasadik iste biliosun :) Valla haklisin kanka araba alirken bunlar her insanin basina gelio :) Allahtan halledilmicek seyler degildi hepsini hallettik sonucta 76 modeliz :)
Haydaaa kanka unutmusum hemen ekliyelim onuda :D:D ahaha onun seruveni bayaaa bi guzel :D
Artik sanayi mode off piyasa mode on :D
Dimi soz ver :D
Hakkını veriyorsun Emirhan'cım tebrik ederim (eski sahibi arkadaşı da tabi )
,güle güle kullanmak nasip olsun..
Saolasin fatih abi :)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...49192484_n.jpg
drift antremanında görmüştüm çok güzeldi maşallah
Maşallah ..Aynı aractan burada bir abimde var.Mavi renkli tam bir evlat bu araçlar..