Bu arada bu basiklikla yuruyoda :D Sanziman ayaklarini bide traversi azicik surtuyo ama yuruyo sag sola bile donuyo 10 derece kadar :D
Printable View
Bu arada bu basiklikla yuruyoda :D Sanziman ayaklarini bide traversi azicik surtuyo ama yuruyo sag sola bile donuyo 10 derece kadar :D
maşallah tam vitrinlik olmus o basıklıkta ama ***** kullanmak cok sıkıntı, allah kaza bela vermesın gercekten cok hoş gorunuyo ayrıca cok dayanıklı bu kasalar biz 7 arkadaş gunluk 150-160 km yapıyoruz aynı 76 w115le banamısın demıyo :D
kemik ya ölmez bi araba. Allah kaza bela vermesin :)
Özledim kocaoğlani :) yorum yapmiyorum artik bilee :D masAllah karesiem
Tekrardan maşallah diyeyim eski hali de iyiydi ama şuan çok çok iyi olmuş ellerinize sağlık kazasız belasız.
helal sana be .on numara oluyo merso .nazar değmesin.
Mükemmel olmuş kardeşim, maşallah :)
Maşallah...
Hep hayalımdı böyle bir 115 yapmak Maşallah çok çok iyi olmuş :)
eyw tesekkur ederim :)
Saolasin ridvan elimizden geldigince bsiler yapymaya calisioruz :)
Tesekkur ederim yavuz abi :)
Tesekkur ederim :)
Denizlidende biliyodum aracı, sizin dokunuşlarınızlada çok güzel olmus kazasız belasız kullanın
florya sanayide üst katta otoparkta gördüm resmen aşık oldum kazasız belasız bin 41 kere masallah!!
Maşallah kanka tekrardan, elinize kolunuza sağlık :)
Emirhan air konusundada dedim burda da diyorum mükemmel araç. güncel olarak yakıt tüketimini paylaşma şansın varmı acaba ?
2 Tane valf bekliyoruz fiyatlari biraz ucuk oldugu icin dogru fiyat perf icin sabir diyelim :)
Saolasin kankacim henuz bitiremedik insallah yaza haziriz :)
Motor yeni yapildi henuz rodaj bile yapmaya firsatim olmadan direk projeye basladim. Motor yapilmadan once 50 tl ye 120 km yol yapiodum tupte. Su an olcum yapamadim ama yaptigimda tekrar paylasirim.
Bu arada arac otomatik :) Tesekkur ederim
Saglikli motorda cokda korkulcak bir tuketimi yok ozaman. Otlmatik olmasina ragmen.tam alma arifesindeyim cok kafa kurcaliyorlar.ilk elden bilgi sahibi olmak guzel tesekkur ederim
Dun kumanda sistemini halletik ufak bide video cektim eylenmek adina :)
https://www.facebook.com/video/video...02245817&saved
video ayarları arkadaşlarınıza açık sadece sanırım
Duzelttim videoyu :)
Paşam sana Diyecek söz bulamıyorum :) 10 numara maşallah...
maşallah on numara beş yıldız :)
Maşallah baştan aşşağı kalite kokuyor kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Böyle araçları gördükçe insanın yüzü gülüyor.
Eminim ki çoğu insan bu konudan çıkıp ***** sitede w115 lere bakmıştır :icon_tup:
Abi tesekkur ederim valla yolun sonuna gelmek uzereyiz cok az kaldi :)
Tesekkur ederim
Tesekkur ederim elimden gelen en iyisini yapmaya, hakettigini yapmaya calisiorm :) Daha incik boncuk gozumde eksikleri bitmiyo :) Insallah bi gun boyasina kiyabilirsem komple kaportaya sokucam ama kiyamiorm :)
Masallah en begendigim w115
maşallah kazasız belasız
Hem sinav stresi hemde protestolarin gerginligini biraz azaltmak adina dun biraz ufaklikla ilgileniim dedim :)
Mali ellerine saglik kardesim tekrardan stickerlar icin :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...16796451_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...83454114_n.jpg
Sali gununu bekliyoruz :D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...10993467_n.jpg
Hayirlisi olur ins. Aracada tekrar tekrar masallah :)
Keyifle binilicek çok güzel bi araç Maşallah.
Masallah var Allah kaza bela vermesin.
Bitirme projesini görünce baştan bi sövdüm :D çok uğraştım bu dönem :D
Not: Konu bomba ama :)
Maşallah, nazar değmesin merso babaya.
Bizde bitirme projesi diye Franchising yazalım :D Peeh makinaya geçicem amk :D
:) ahahah tesekkur ederim valla benimde canimdan ettiler. Imanim gevredi 8 ayda bole bisey yok ya :D Hocayla ilk dedim havali sistem yapiim. Adamin bana dedigine bak o kolay git hidrolik yap dedi :D
Ve asil beni dumur eden olay 2 gun once hocayla gorusmeye gittim. Hocam arabayi nere getiricem dedim. Sen arabanla gel gerekirse bakariz dedi. Insan ugrastirmak asil gorevleri ya. Dua ediorm proje bu el koyucaz demediler valla :D
deseler şaşırmazdım :D
güneş pili, hidroliz ve yakıt hücreleri çalışma sistemleri enerji ve ekserji hesaplamaları üzerine proje yaptım ki lisans üstü bir proje oldu. başlamadan önce dedim bunu yapayım mı diye ve tamam dedi. bitirdim projeyi finallerden az süre önce dedi ben bunu kabul etmem bu lisans üstü bir proje diye. (dalga geçer gibi sanki :D ) O yüzden herşeyi beklerim :D sonra en baştan başka proje yaptım final zamanı :D
Iyi sabirmis valla bana baska bi proje yap deseler valla atardim kafalarina sert bisey :D
Haberim yok slayt show bile yapmislar :D
76' Mercedes-Benz w115 - YouTube
Hidrolikten sonra bide air in tadina bakak dedik pekte rahatmis :D
Projemi sunduktan sonra 1 hafta kadar sistemi kullandim. Canimi skan bisuru sey oldu falan derken saolsun surekli yanimda olan cakal arkadaslarim,basta bartu basot olaraktan benden 2 haftaligina arabayi istediler :D
(Bartu Basot: Yakin cevresindeki kisilerin arabasini 2 gunlugune odunc alip modifiye eden kisidir. Bi nevi kendi capinda pimp my ride yapiyo)
Tabiki hayhay verdik aradan bi kac gun gecti bartuyu aradim kanka naaptin araba nerde ne halde kullanabiliomusun knti varmi vs.vs. die. Ve Sayin Basot araban bursada diince sok oldum sonrasini zaten tahmin ediosunuzdur :) Goruntu olarak bi degisiklik olmasada yasadigim skntilardan sonra air ilac gibi geldi gercekten :)
http://i.imgur.com/v5h8W92.jpg