Bişey değil karşiim :D Daha var aklımızdaki haline :D
Printable View
Bişey değil karşiim :D Daha var aklımızdaki haline :D
Dur hele daha yeni basliyoruz :D :p
Sonunda koca oglanida cikarttik :) Sonumuz hayrola... Simdilik subap kapagi, subaplar ivir zivir revize edildi, onun disinda keceler yenilenicek, segman yapilicak.. Bakalim simdilik bu kadar :D
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...86954521_n.jpg
çok güzel maşallah :)
ön tamponu teke çevirsen sanki daha orjinal ve güzel olacak gibime geliyor ;)
Onceden 76 tamponuydu ama 69 oncesi serie 1 tamponlari cok daha dolu durdugu icin ole yaptim :) bole gozume daha hos geliyor nedense :)
beklemedeyiz dostum :)
Sira sira pampaaa nakit vakit lazim :D teskolu 115 e :D
Bu Denizli'deki 115 di mi ?
Çok güzel bi hareket yapıp almışsın. Maşallah. Çok beğendiğim takip
ettiğim bir araçtı... Hele o H4 ün 34 senelik oluşu valla helal
Harika gözüküyor , maşallah...
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...55232403_n.jpg
Kapagimiz geldi, Pistonlarimiz hazir segmanlarimiz kesilmis.. Keceler ivir zivirlar ve montaj kaldi :) Agir agir devam :)
tam anlamıyla orjinal değil ama en sevdiğim kasa çookk güzel , hala karizması yerinde , Allah kaza bela vermesin
Su konuyu ne zaman gorsem, diyorumki yazayim masallah falan, ama yazmaya firsat kalmadan Kocaoglanin yanina bi 115 hatun yapsam mi? Diye kendimi sahibinden'de buluyorum:) velhasil kelam, masallahi kazasiz belasiz ins.'i her seferinde unutuyorumm:) ha bu arada karburatorlerimiz gibi h4'lerimizde kardes cikti:D alamanlar yapiyor arkadas:p
direksıyon ve vıtes topuzu fenalarda
heheh eyw Tesekkur ederim:) Ya almanlarin olmazsa olmazlari :) O h4 lerin kiymetini anca almancilar bilir :) inanilmaz seviorm o h4 leri oyle guzel bi rengi varki resmen yasanmasi gerekn bi sey :) masallah hepsine nazar falan deymesin ya :D
Tesekur ederim :)
Hayir haaaaaayyiiiirrrrr !!! O bir cormin stayl sari ampul alt tarafi sari ampullerden deil :D:D:D
Hahaha bungee jumping:D o diil benim arabadan orjinal kalan 2 sey orji h4leri, ve orji stepnesi:) h4 candir:) az bi nakitsel bolluk yasasam kocaoglanla guzel diri bi 115'i nikahlicam Allah kismet ederse:D